Home » De groep komt bij elkaar om te discussiëren over tabak kopen van de prijzenpot

De groep komt bij elkaar om te discussiëren over tabak kopen van de prijzenpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De groep komt bij elkaar om het een en het ander te bespreken. Voornamelijk de tabak discussie wordt behandeld. Wendy laat weten dat er nogal wat vragen waren.

Janet zegt dat er een afspraak was, dat het voor 3 maanden was. Maar ik vind het egoïstisch ten opzichte van de groep. Ik wil weten hoe iedereen erover denkt. Wendy zegt dat het om 2 maanden ging en dat er uiteindelijk meer mensen gingen roken. Babette zegt dat de berekening eerder al niet klopte. Janet vraagt zich af of het dan niet egoïstisch is, wij willen ook wel wat extra’s. Het gaat om het extra wat er elke keer uit de prijzenpot te halen. Jeffrey merkt op dat als iedereen iets extra’s wil iedereen 50 euro uit de prijzenpot te geven. Dan is het aan diegene wat hij of zij wil. Janet zegt dat het makkelijk gaat om iets van de prijzenpot te pakken. Moraima vindt het idee van Jeffrey niet slecht. Janet vindt dat ze als groep zijnde het nu aan moeten geven dat het genoeg is geweest. Babette denkt dat een verslaafde nooit uit kan leggen waarom hij of zij dat nodig heeft. Ik begrijp dat het oneerlijk is dat de snoep afspraak staat. Ik hoor wat je zegt maar als we hier voor leuke dingen gaan staan, terwijl ik daar ook niks mee doe. Is het dan echt zo’n frictie waard? We zijn hier met zijn allen en 6 hebben een verslaving. We gaan er nooit uit komen, we moeten er met zijn allen uit zien te komen. Janet vraagt zich af of de rokers niet kunnen proberen een maand niet te roken. Babette antwoordt dat in het begin ook gedaan is. Sasha snapt wel dat er tegen het zere been aangestoten wordt omdat er geen snoep komt. Moraima vindt dat iedereen elkaar iets moet gunnen.

De discussie blijft lang doorgaan, uiteindelijk gaat een groot deel van de deelnemers weg. Uiteindelijk worden er nog geen beslissingen genomen en is het afwachten op de stemming. Maar of de rokers de stelling er door gaan krijgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

3 Reacties

Tiny Kamminga 10 april 2023 - 17:52

Hoop het niet kan doorgaan voor de niet rokers ook niet eerlijk

Beantwoord
Esther 10 april 2023 - 18:43

Je kan een fervente roker niet dwingen om zomaar ff een maand te stoppen…ik rook zelf ook en als ik niks te roken heb dan wil je me echt niet in je buurt hebben

Beantwoord
Happy 11 april 2023 - 05:41

Niet roken ook geen snoep en alcohol. Boven bij de manager ook niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter