Home » Jeffrey zit er weer doorheen, Zoë vraagt waarom hij nog in een jaar van je leven verblijft

Jeffrey zit er weer doorheen, Zoë vraagt waarom hij nog in een jaar van je leven verblijft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag weer van een lekere maaltijd mogen genieten. Ze hebben voor een paar dagen maaltijden gewonnen toen ze eerder een wereldrecord verbroken hebben. Na het eten ligt Jeffrey in bed. Zoë komt bij hem zitten om te kletsen.

Je moet nog 4 maanden zegt Zoë, of je moet accpeteren dat het gewoon saai is en k*t of je moet… Het gaat er bij mij gewoon niet meer in joh onderbreekt Jeffrey haar. Dat snap ik antwoordt Zoë, moet je dan niet gewoon knopen gaan doorhakken? Ja antwoordt Jeffrey met een zucht, dat ben ik nu aan het doen Zoë. Elke week denk je ga ik en dan ga je weer niet gaat Zoë verder. Ik heb hier ook geen uitdaging meer geeft Jeffrey toe. Ik wil ook gewoon lekker naar mijn ouders, Kim en mijn zus. Ik kan mij zelf uitdagen maar dan zet je iets in en dat heeft geen zin  of zo. Wat heb ik hier? Ik weet zelf dat ik ook wel de beste ben. Maar van wat? Het is een wacht show aan het worden. Zoë denkt dat het aan hem zelf is nu. Ik snap je maar wat je er zelf mee doet? Of accepteren… Ik probeer het ook te accepteren zegt Zoë maar het lukt gewoon niet antwoordt Jeffrey. Je moet echt knopen doorhakken herhaald Zoë nog een keer. Ik wil niet dat je  gaat he maar om je zo te zien is ook k*t. Jij ligt in bed, het is nog vroeg. Ik vind het zelf ook niet fantastisch antwoordt Jeffrey met een lach. Dan denk ik wat doe je dan hier merkt Zoë op. Je had ook op het strand kunnen wandelen. Dat weet ik zegt Jeffrey, ik ben hier om te winnen. Voor de rest helemaal niks. Maar dit is geen wedstrijd meer. Zoë denkt dat 4 maanden dan nog wel lang worden en Jeffrey is het daarmee eens. Het is geen doen meer voegt hij eraan toe. De tranen springen in mijn ogen elke keer als ik eraan denk. Ik mis haar gewoon heel erg. Maar ook mijn ouders en zus, ik heb gewoon zin om te werken. Ik vind het zielig antwoordt Zoë. Thanks zegt Jeffrey, ik doe het zelf lacht hij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

4 Reacties

Lenie 30 april 2023 - 19:06

Het is leuk om naar te kijken alleen waarom, moet er altijd ruzie zijn.!
Ik heb 2 winnaars in mijn hoofd en ik hoop dat het uitkomt. 1 van de 2

Beantwoord
Henkol 1 mei 2023 - 04:12

Ik als kijker en streaker vind het ook saai worden en als jeffrey ermee stopt is het voor mij over en uit.

Beantwoord
T Hobijn Hobijn 1 mei 2023 - 08:54

Het word er ook niet leuker van als ik naar die twee kijken Jan,willem en Eunice die de hele dag hun hormone achterna lopen .nou gaat ook goed vervelen ,ben eigenlijk een beetje gestopt met kijken ,als ik dan naar een paar dagen kijk zie ik nog steed dat ze achter elkaar aanlopen .

Beantwoord
Cisca 1 mei 2023 - 10:37

Hij weet dat hij de beste is !!! Vandaar dat gezeur elke keer. De meeste missen daar hun familie of geliefde, maar hij is weer zielig. Daar is hij inderdaad de beste in; medelijden hebben met zichzelf !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter