Home » Jasper en Babette bespreken het spel en een muis in de slaapkamer, Zoë raakt in paniek

Jasper en Babette bespreken het spel en een muis in de slaapkamer, Zoë raakt in paniek

Afgelopen avond zaten Babette en Jasper te kletsen over hoe het spel verloopt in een jaar van je leven. En een muis jaagt Zoë flink wat angst in als ze wil gaan slapen…

Babette denkt dat het een denkfout is, het spel is luchtig. Er komt een eliminatie, wie ga je elimineren met andere woorden wie kan het spel het beste. Wij hebben het altijd erg persoonlijk gehouden. Omdat je in een samenleving zit merkt Jasper heeft. Het gaat in elkaar door. De ene keer bekijk je het spel technisch en dan in de samenleving omdat je je irriteert. In een samenleving moet je kunnen functioneren. Je kunt jezelf niet verstoppen. Andere mensen kiezen uit angst. Precies zegt Babette heb jij dat ook. Nee laat Jasper weten, ik weet gewoon dat als ik erop sta ik veel kan. En als ik iets niet kan zie ik alsnog een uitdaging. Ik stop niet zomaar. Precies antwoordt Babette, is er iets waarvan jij denkt dat ik van jou zou kunnen winnen? Jasper lacht 24 uur niet stil zitten? Er zijn genoeg dingen die jij wel kunt. Je kunt er alleen niet op komen vraagt Babette. Jasper denkt even na, een danswedstrijd. Jou bewegingen zijn wel beter. Het is ook maar een momentopname zegt Babette. Jij kunt wel presteren onder druk. Je weet ook niet wat het gaat worden zegt Jasper. Zitten we in een fase dat de winnaar echt iets moet gaan doen?

De rest van de avond is vrij rustig verlopen, totdat Zoë naar bed ging. Er is een muis in de kamer gesignaleerd en nu durft Zoë niet meer te slapen in haar eigen bed. Babette staat haar bed af en als Zoë die kant op loopt meent Zoë iets te horen waardoor ze het uitschreeuwt en snel op een bed springt. Erik schrikt wakker en vraagt wat er is. Babette laat weten dat er een muis uit de kast kwam en onder het bed van Eunice en Janet zat. Hij rent gewoon rond. Ik sta helemaal te shacken zegt Zoë. Uiteindelijk lijkt de muis weg te zijn en kan iedereen rustig gaan slapen. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.1]

Laat een reactie achter