Home » Zoë en Babette bespreken Marciano, die alles wil bepalen

Zoë en Babette bespreken Marciano, die alles wil bepalen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Zoë hebben op de slaapkamer een gesprek. De twee hebben het over een eventuele eliminatie. Ze verwachten dat de rijbewijs theorieboeken er een rol in gaan spelen. Maar ook Marciano wordt uitvoerig besproken.

Zoë verteld dat ze Moraima gesproken heeft en Isaac. We zeggen alle drie hetzelfde. Wat zien jullie vraagt Babette. Wat denk je antwoordt Zoë. Je weet toch 2, zie je dat zelf niet? Dat ik of hij vraagt Babette. Jullie alle twee zegt Zoë. Babette moet er wel om lachen dat hij zegt tegen jou waarom zeg je dat. Terwijl wij alles tegen elkaar zeggen, dat is ook een beetje onnozel om te denken dat hij het niet gaat zeggen. Ja antwoordt Zoë, op dat moment denk ik boeien. Het is niet belangrijk. Het is niet dat ik zeg ik hey Marciano, ik doe alsof ik beste vriendinnen ben met Babette maar eigenlijk ga ik haar naar huis sturen. Dan wordt ik weer geïrriteerd en dan denk ik doei Marciano. Ik zei ook al dat ik geen traan ga laten als hij weggaat. We hadden het erover dat als dat verkeer ding een eliminatie is en toen zei ik niemand gaat een traan laten als jij gaat. Alleen Babette en Isaac. Maar de rest boeit het niet. De rest heeft schijt.

Gisteren zei hij tegen mij gaat Babette verder. Kom je bij mij liggen en als ik dan slaap dan ga je terug naar je eigen bed. Ik dacht ho ho, je gaat niet bepalen of ik terug naar mijn bed ga of niet, zo gaat dat niet. Hij was vanmorgen teleurgesteld, ik zei jij bepaald de dans niet. Zoë zei ook al daar (productie) dat ze het zielig vind voor de mensen die met haar moeten wonen. Ik probeer zo min mogelijk contact met mensen te hebben. Babette denkt overigens dat de boeken geen eliminatie is. Het zou het meest aannemelijk zijn als het een verdienopdracht is. Zoë weet het op haar beurt zo net nog niet. We gaan het zien, het maakt ook niet uit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

Laat een reactie achter