Home » Een jaar van je leven in augustus op tv mét livestreams!

Een jaar van je leven in augustus op tv mét livestreams!

Er zijn weer wat details bekendgemaakt over het nieuwe programma Een Jaar  Van Je Leven. John de Mol is op bezoek geweest bij de Coen en Sander Show op radio 538. Daar maakt hij een aantal zaken bekend, zo is Een Jaar Van Je Leven vanaf eind augustus dagelijks te zien op SBS6. Het uitzendtijdstip is 18:15 of 18:20 uur. Via livestreams kan er ook dag en nacht naar de bewoners worden gekeken.

Volgens De Mol is Een Jaar Van Je Leven anders dan andere realityshows. “Het is een realityprogramma wat lang duurt. Je hebt De Gouden Kooi gehad, je hebt Utopia gehad. Maar als je kijkt naar de inhoud van dit programma is het op heel veel punten een ander programma”, legt John de Mol verder uit. En het wordt zeker geen vakantie.  “Het is niet op een bank zitten, dat gaat ze niet lukken”, zegt De Mol. “De kunst is om niet alleen met elkaar te leven, maar elkaar ook uit te schakelen. Het is een lange, psychische en fysieke gameshow die een jaar duurt en uiteindelijk blijft er één winnaar over.”

Niets missen over een Jaar Van Je Leven? Volg ons dan op Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

2 Reacties

yvonne 10 juni 2022 - 19:19

wel op een lastige tijd kan het niet 0m 20:30 ?

Beantwoord
Antoinette 18 augustus 2022 - 16:24

En dat is voor mij weer lastig …..en zo is t toch nooit goed he ?
Kijk terug of neem gewoon op !

Beantwoord

Laat een reactie achter