Home » Paniek bij Kim D, er is vannacht haar van haar hoofd geknipt en Mexx lijkt een doelwit voor de eliminatie

Paniek bij Kim D, er is vannacht haar van haar hoofd geknipt en Mexx lijkt een doelwit voor de eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kim D heeft deze morgen geconstateerd dat er haar verdwenen is van haar hoofd. Aanvankelijk denkt ze nog dat ze dit zelf gedaan heeft maar volgens de kappers in de loods is dit niet het geval. Het is afgeknipt, Kim D weet niet wat ze hoort en laat het aan enkele deelnemers zien. Tijdens het ontbijt word ze even emotioneel. Als dit echt zo is ben ik zo weg. Babette probeert haar te troosten. Uiteindelijk eet ze haar ontbijt op maar het blijft in haar hoofd spoken. Met Alicia en Mirthe bespreekt ze het. Kim D denkt dat er misschien een mol in het spel zit. Mirthe vind het grensoverschrijdend en een eng idee. Misschien heeft er iemand last van slaapwandelen? Of zou het een “grap” zijn? Deelnemer Zoë zou slaapwandelen. Wendy denkt dat Kim D het groter maakt dan het is. Ik hoop dat we erachter komen reageert Kim D, want dit is wel eng maar wil niemand beschuldigen. Mirthe gaat op haar beurt pas weer slapen als ze weet wie het heeft gedaan. Kim D laat weten dat de beelden zijn opgevraagd en dat er naar gekeken wordt.

Jasper, Isaac en Jeffrey zitten buiten wat strategie van het spel te bespreken. Ze hebben hun pijlen gericht op mededeelnemer Mexx. De mannen richten zich op Gerry. Gerry draait in eerste instantie eromheen als er gevraagd wordt op wie ze gaat stemmen tijdens een eliminatieopdracht. Uiteindelijk zegt Jeffrey dat ze op Mexx willen gaan. Dan gaat Tommy-Lee vast ook. Dat is een nekschot voor hem voegt Jeffrey eraan toe. Gerry vraagt wat ze dan van haar verwachten. Gewoon een stem op Mexx antwoordt Jeffrey. Ik wil zo snel mogelijk naar de 20 benadrukt hij.  En de rest van de kamer vraagt Gerry door. Dat kun je proberen zegt Jeffrey. Gerry lijkt wel wat in het plan te zien en vertelt dat ze gisteren geschrokken is. Mexx heeft 10.000 gezichten, Tommy gaf mij wat aandacht en Mexx keek woedend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

3 Reacties

Jeanice 10 september 2022 - 12:04

Als er inderdaad haar is afgeknipt, dan is dit ernstig grensoverschrijdend gedrag! Men mag zich onveilig voelen in het spel maar niet in deze samenleving en het huis!!!!!!

Beantwoord
Roos 10 september 2022 - 12:32

Heb benieuwd wie er aan haat haar heeft geknipt.Vind het een raar verhaal

Beantwoord
Lana 11 september 2022 - 17:44

Wat raar…dat de spelleider niet ingrijpen..die zien tich dat het gebeurt…exit voor de dader..

Beantwoord

Laat een reactie achter