Home » Nadir en Zoë zoenen onder de dekens en Martin wordt onwel

Nadir en Zoë zoenen onder de dekens en Martin wordt onwel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin had afgelopen avond ineens vreemde klachten, extreme hoofdpijn en pijn in de oogkassen. Iets wat hij nog nooit gehad heeft. Hij gaat boven in bed liggen en Sasha en Wanda staan hem bij. Sasha denkt vrij zeker te zijn dat het een migraineaanval is. Martin kan zijn benen niet stilhouden. Gerry komt er even bij kijken en bevraagd hem. Ik had buiten ook al het gevoel dat ik ging flauwvallen zegt Martin. Gerry denkt dat ze niet veel kunnen doen en volgens Sasha moet hij in slaap vallen. Ze blijft bij Martin om hem bij te staan.

Zoe en Nadir hebben het ondertussen heel gezellig in bed. De twee liggen samen in bed en er zijn duidelijk zoenende geluiden te horen. De twee hebben de lakens over zich heen getrokken zodat er niet veel te zien is. Bij Mexx en Tommy-Lee vertelt ze dat ze gezoend hebben. Mexx gaat daarna naar Nadir om te vragen hoe het was. Het was maar een zoen antwoordt Nadir. Wat later komt Nadir even naar beneden om thee te halen voor Eunice. Kim D heeft gehoord van de zoen en roept vragend aan de loods of hij gezoend heeft. Ja antwoordt Nadir kort maar krachtig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 0 Average: 0]

Laat een reactie achter