Home » De deelnemers doen een verdienopdracht met een teleurstellende afloop

De deelnemers doen een verdienopdracht met een teleurstellende afloop

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar  van je leven, tijd voor een spel of eliminatie! De deelnemers gaan richting de slaapkamers, daar laat de stem weten dat ze de rolgordijnen omlaag moeten doen. In spanning wachten ze af, ondertussen speculeren ze wat het kan zijn. Het gaat om een verdienopdracht. Deze opdracht heeft te maken met coördinatie. Er staat een knikkerbaan. De deelnemers moeten zoveel mogelijk geld bij elkaar knikkeren. Elke bak staat voor een aantal euro’s. Op het einde van de baan staat – 25 euro. Het oefenen gaat goed maar tijdens de ronde voor echt geld gaat het regelmatig mis. Uiteindelijk weten de deelnemers een bedrag bij elkaar te scoren van -10 euro. Wat de sfeer in de groep niet ten goede doet. Verder verloopt de middag vrij rustig, de deelnemers hebben voorlopig nog eten want net voor deze opdracht kwamen de boodschappen binnen. Hopelijk krijgen ze snel weer een opdracht om de pot te spekken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Aggie2 13 september 2022 - 15:19

Deze baan ken ik nog uit het programma “Marble Mania”. Het was in dit programma één van de minispellen. Jammer dat deze opdracht dan niet is gelukt.

Beantwoord

Laat een reactie achter