Home » Flinke ruzie tussen Gerry en Ruben over het wel of niet eten van een tomaat

Flinke ruzie tussen Gerry en Ruben over het wel of niet eten van een tomaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gerry is boos, Ruben zou verschillende verhalen over haar vertellen om haar in een kwaad daglicht te zetten. Zodat andere deelnemers haar mogelijk kiezen voor een eliminatieopdracht. Ruben zou onder andere gezegd hebben dat Gerry een tomaatje uit de kas gepakt heeft. Gerry besluit Ruben te confronteren wat uitloopt op een ruzie.

Als jij mij weg wilt hebben kun je dat ook gewoon zeggen begint Gerry. Volgens Ruben is dat niet zo, het boeit me allemaal niet. Gerry vind dat hij het spel dan niet eerlijk speelt. Ruben zucht en zegt dat hij geen spel speelt. Jij hebt gewoon een heel verhaal gemaakt gaat Gerry verder. Dat ik daar stond, een tomaat heb gegeten. Dit verhaal is in de avond in de keuken ontstaan. Maar het is goed Ruben, het gaat me niet eens om het verhaal maar hoe jij bent. Probeer het gewoon te laten reageert Ruben, ik probeer er zand over te leggen. Heb de ballen om te zeggen dat je er een groot verhaal van hebt gemaakt gaat Gerry verder. Ik heb je twee dagen gegeven om eerlijk te zijn. Esther vraagt vervolgens of de conversatie ergens anders kan maar Gerry gaat nog even door. Als dit omgekeerd was geweest had je dat ook gedaan. Ruben denkt van niet, je moet stoppen met jezelf te verdedigen. Gerry vind dat hij leugens verspreid maar Ruben is het daarmee niet eens. Je hebt het zelf bekend zegt Gerry boos. Je hebt gezegd dat het een miscommunicatie was en dat je iets gezegd hebt wat je niet hebt gezien. Je laat nu zien wie je echt bent, blijf maar lekker liegen. Ruben loopt kwaad achter Gerry aan. Je bent gewoon onzeker roept hij, f*cking onzeker! Laat het los! Ik heb gewoon door gecommuniceerd wat jij tegen mij hebt gezegd. Ik heb gezegd wat jij hebt gezegd en dat dat uiteindelijk een joke is. De twee kibbelen nog even door en Gerry zegt uiteindelijk dat ze hem niet haat, hem niet weg zou stemmen, zo ben ik niet. Ruben trekt een raar gezicht en in de keuken spreekt Wanda dat hij er niet over door moet gaan. Jerrold zegt dat het wel duidelijk is, ze heeft het niet genomen en niets gegeten. Ruben zegt dat ze wel heeft genomen. Daarom gaat ze erover door antwoordt Jerrold, volgens haar heeft ze niet genomen. Gerry komt weer terug in de keuken en Ruben vertelt zijn kant van het verhaal. Ze waren samen in de kas, toen gingen we harken en toen zei je van als ik hier wegga moet je weten dat je gewoon tomaatjes kan pakken want dat doet iedereen. Blijkbaar was het een joke maar ik heb het wel tegen mensen gezegd. Heb je het gezien vraagt Wendy die ook in de keuken staat. Ik heb het in mijn mond gedaan vraagt Gerry. Ruben antwoordt dat hij dat wel gezien heeft. Oke prima zegt Gerry die het er niet mee eens is. Er is een mogelijkheid dat ik het gezien heb gaat Ruben verder. Iedereen geloofd jou gaat Gerry boos verder. Je had eerlijk moeten zijn. De twee kibbelen nog door, Gerry vind het erg kinderachtig en is er helemaal klaar mee. Ik hou niet van schijnheilige mensen om me heen. Tijdens de lunch gaat her nog even over door en Gerry zegt dat ze misschien maar naar de kas moet lopen en dan echt iets moet eten. Berend grapt dat hij gewoon tussen de tomatenplanten zou schijten. Gerry verslikt zich en kan daar gelukkig wel om lachen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

Laat een reactie achter