Home » Madeleine en Kim vertrouwen Jeffrey niet meer en bedenken een tactisch plan

Madeleine en Kim vertrouwen Jeffrey niet meer en bedenken een tactisch plan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Er wordt volop over het spel gesproken. De meeste deelnemers verwachten dat er binnenkort een eliminatieopdracht komt. Kim en Madeleine hebben een gesprek over het spel in de slaapkamer.

Madeleine vertelt dat ze geschrokken van hem is, doelend op Jeffrey. Ik durf gewoon niets meer te zeggen want ik ben bang dat ik een grote bek van hem krijg. Ik heb het idee dat elke keer iemand om mij heen draait met dat groepje. Moet je maar eens opletten. Volgens Kim is hij het brein erachter. Hij doet ook scheinheilig in mijn gezicht gaat Madeleine verder. Hij komt ineens naar mij toe, hij komt nooit naar mij toe. Hou me op de hoogte want ik sta achter jullie. Ik heb het gevoel dat ik ook gevaar loop. Kim fluistert dat ze veel weet want Isaac en Marciano vertellen mij alles. Ik heb nooit stress maar nu ben ik het in een keer zelf… We moeten nu tactisch spelen, dat we Wendy en Jeffrey eruit kunnen knikkeren. Jeffrey is het brein en echt gevaarlijk benadrukt ze. Ik ben ook niet zo van het liegen geeft Madeleine toe maar komt goed. Je moet het volgens Kim wel doen. Daarna gaat het over stemmen. Als we nou weten dat Wendy het verliest gaan we op Wendy geeft Kim toe. Maar als we denken f*ck als ze dit wel gaat winnen dan moeten we kijken op wie dan. Is het dan Jeffrey of… We hebben een uur bedenktijd he benadrukt Madeline. We moeten een code verzinnen zodat we weten wat ik moet doen. Ik ga met Marciano zitten stelt Kim dan voor, we bedenken iets. Madeleine gaat op de bank zitten en kijken wat ze kan horen. Maar niet teveel samen, dat ziet ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter