Home » Technische storing legt de een jaar van je leven livestreams plat

Technische storing legt de een jaar van je leven livestreams plat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De een jaar van je leven livestream geeft vanaf 10:00 uur een zwart beeld, uiteindelijk verschijnt het logo van de langste gameshow ooit in beeld. Wat daar de exacte oorzaak van deze livestream onderbreking is op dat moment nog onduidelijk. Uiteindelijk, iets na 12:00 uur komt de melding dat er een technische storing is op de livestreams. En dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Het zomaar kunnen dat er een stroomstoring kunnen zijn vlakbij de een jaar van je leven locatie. Het kan dus even duren voordat er weer naar een jaar van je leven gekeken kan worden… Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter