Home » Madeleine heeft het plan om zichzelf kiesbaar te stellen als manager van de maand

Madeleine heeft het plan om zichzelf kiesbaar te stellen als manager van de maand

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag verloopt vrij rustig in een jaar van je leven. Wel wordt er gesproken over de manager van de maand. De maandelijkse termijn van Martin loopt bijna af en dan moet er een nieuwe manager aangesteld worden. Madeleine heeft het plan om zich als manager verkiesbaar te stellen.

Madeleine is er deze morgen achter gekomen dat haar beoogde plan om zich kiesbaar te stellen als manager. Dit was nog niet de bedoeling. Mexx begon er een gesprek over en Madeleine houdt zich een beetje afzijdig. Later verteld ze tegen Sasha dat ze Mexx niet vertrouwd en dat het verhaal over haar plan al door de loods gaat. Met Eunice gaat ze ook even zitten en benadrukt dat ze het nog niet zeker weet. Maandag neem ik dat besluit. Maar ze twijfelt nog een beetje. Het plan heeft ze maar voor een groep spreken weet ze nog niet. Ik wilde het als verrassing houden maar ik ga het wel doen voegt ze eraan toe.Dus van twijfel is geen sprake. Eunice vindt het raar dat ze in haar gezicht liegt, je zei dat je twijfelde en dat is nu ineens niet meer zo. Het leek mij leuk voor de groep er onverwachts bij te komen legt Madeleine uit. Eunice ondervraagt haar kritisch door. is er een actieplan? Is haar karakter wel sterk genoeg? Eunice vindt haar een beetje onzeker overkomen.

Na het gesprek gaat Madeleine naar verschillende mededeelnemers om erover te praten. Tegen Kim zegt ze dat Eunice haar onzeker maakt. Ze praat op een manier dat ik van… Volgens Kim moet ze daar niets van aan trekken. Ze vind het raar dat ik twijfel gaat Madeleine verder. Ze ging psychologisch praten tegen mij dus toen ben ik op een gegeven moment weggegaan. Sommige mensen kan ik hier echt niet volgen. Volgens Kim kan ze er ook van leren. Berend gaat het niet meer doen he, dus dan is het tussen mij en Janet. Kim hoopt dat het geen Janet gaat worden, dan stel ik me ook kiesbaar.  Ik ga het ook gewoon doen verzekert Madeleine. Ze was mij gewoon van mijn voetstuk aan het brengen. Kim denkt dat het om jaloezie gaat omdat ze het de vorige keer niet is geworden.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Els 23 september 2022 - 12:40

Zij moet echt geen manager worden
Ze staat teveel onder invloed van Marciano ,kim en de rest van die kamer

Beantwoord

Laat een reactie achter