Home » Berend vindt Erik een leugenaar en is erg boos op hem

Berend vindt Erik een leugenaar en is erg boos op hem

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend en Erik kunnen het de laatste tijd niet zo goed met elkaar vinden. Tijdens een slaapkamer overleg is er weer wat fout gegaan tussen de twee. Berend is helemaal klaar met Erik. Er is een opmerking gemaakt over het laat opstaan wat in het verkeerde keelgat schoot bij Berend en daar is nu ruzie over ontstaan. Berend zou ook geschreeuwd hebben en boos de slaapkamer uitgestapt.

Buiten zit Berend te praten met Babette, ze hebben het over de verkiesbare manager. Berend doet er zelf niet aan mee maar hoopt dat Janet het wordt. Dan is de chaos compleet en gaan er vanzelf mensen weg. Een beetje reuring zou goed zijn voor het spel. Later komt Janet erbij zitten, ze zegt ben je weer een beetje rustig? Jawel antwoordt Berend maar ik word er een beetje gek van en dan moet jij ook weer over dat slapen beginnen. Dat was niet de bedoeling zegt Janet, het ging meer over het ontbijt maken. En Erik die staat gewoon glashard te liegen gaat Berend verder. Het ging mij om het koken benadrukt Janet, dat mensen lopen te klagen dat het vies is. Mijn excuses. Volgens Berend komt het allemaal wel goed en dat je als groep credits wilt hebben… ik ben het kaboutertje van de nacht. Leg alle kussens binnen en maak schoon. En dat weet de rest ook niet.

Babette vraagt vervolgens aan Berend of hij het al uitgesproken heeft met Erik. Nee nog niet antwoordt Berend en Babette vraagt wat hem zo boos maakt. Janet neemt het woord en legt het uit. Dat hij dingen heeft gezegd waar getuigen bij waren en hij wil het niet beamen. En hij zegt weer dat ie het niet gezegd heeft voegt Berend eraan toe. Dat was de vorige keer ook bij die vergadering reageert Babette. Ja knikt Berend en Janet vertelt dat er een getuigen bij was die beaamde Berend dat hij dat wel heeft gezegd. Twee keer zegt Berend, niet alleen in de kamer ook nog eens een keer in de groep. Toen jij weg was heeft hij wel zijn excuses aangeboden merkt Janet vervolgens op. Maar dat moet hij dan ook even tegen jou zeggen dan. Ik heb het al met Babette gesproken zegt Berend dan. Super zielig dat hij zo’n stoornis heeft en zo. Volgens Babette is dat niet zielig, hij is niet anders gewend. Hij zit een beetje in je allergie heb ik het idee. Hij wil volgens Berend gewoon alles volgens regeltjes. De twee denken dat hij het even uit moet praten.

Erik krijgt ondertussen advies van Gert-Jan. Hij denkt dat het beter is als Erik kiest voor geluk en niet voor gelijk. Uiteindelijk volgt er een gesprek tussen Gert-Jan, Berend en Erik. Maar de helft kan gevolgd worden door een livestream onderbreking. Ik had zoiets van dat heb je niet gezegd en dan moet ik ook weer gaan schreeuwen, leugenaar zegt Berend. Dat hakte er bij mij wel in reageert Erik. Ik dacht laat maar even gaan. We hebben allemaal onze eigenschappen merkt Berend op. Een van mijn doelen is conflicten vermijden en als het niet te vermijden valt het daarna op te lossen. Ik heb hier vrede mee zegt Erik terwijl hij instemmend knikt. Ik wil het altijd beter weten gaat Berend verder. Het er hoger uitschreeuwen maar je moet ergens een compromis vinden. Erik zegt op zijn beurt dat hij wel blij is hoe hij reageerde. Het even laten gaan en later uit te praten. Daarna volgt er weer een livestream onderbreking maar de onrust is weer geklaard.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter