Home » Martin roept de groep bij elkaar voor een brief over de manager van de maand

Martin roept de groep bij elkaar voor een brief over de manager van de maand

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken! Vandaag staat in het teken van de nieuwe manager. Martin roept de groep bij elkaar voor een mededeling. Hij heeft net namelijk een brief uit de brievenbus gehaald…

Martin leest de brief voor aan de groep. “Beste manager, volgende week woensdag loopt jou termijn af en wordt er een nieuwe manager gekozen. De overige deelnemers kunnen zich vanaf nu verkiesbaar stellen voor de volgende maand. Dit doen zij door vandaag bij jou aan te geven dat ze manager willen worden. Hij of zij moet 5 of meer andere deelnemers achter zich hebben staan en deze personen moeten zich bij jou in het kantoor kenbaar maken. Let op, men kan maar één manager steunen. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager bij jou een kreet aanleveren waarmee je met een paar woorden duidelijk wordt gemaakt waar hij of zij voor staat. Deze moet jij vandaag op het einde van de dag doorgeven. En hierna ontvangen zij een verkiezingsposter die opgehangen kan worden in de loods. Met groet, een jaar van je leven”. 

De  groep klapt en iedereen gaat weer uit elkaar. De deelnemers die manager willen worden zijn Madeleine en Janet. Maar er is nog iemand bijgekomen, dit is namelijk Esther. Ze  heeft het er gisteren met Rupert over gehad, een nachtje over geslapen en toch besloten het te doen. Ze wil voor meer structuur zorgen. Het keukenbeleid moet anders, tijden voor ontbijt. Drie of vier mensen wil ze erbij hebben die overzicht hebben over de hottub, tuin en hout. Iemand die er voor de keuken is, iemand die activiteiten wil organiseren en iemand voor de schoonmaak. De andere deelnemers proberen allemaal een beetje te praten met de mensen die zich verkiesbaar willen stellen om zo aan te kijken bij wie ze zich willen aansluiten / kiezen. Madeleine is er heilig van overtuigd dat ze de meeste stemmen gaat krijgen. Wie wordt er volgens jullie manager  van de maand in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Douwe 26 september 2022 - 10:53

Janet denk ik

Beantwoord

Laat een reactie achter