Home » Martin raakt gewond en de deelnemers maken een tafeltennis

Martin raakt gewond en de deelnemers maken een tafeltennis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werden er spelletjes gespeeld en zagen we Jeffrey, Eunice en Jasper lang aan het knutselen met hout. Ze hebben tafeltennisbatjes gemaakt. Als deze klaar zijn wordt er een grote balk op een tafel in de loods gelegd en uitvoerig tafeltennis gespeeld.Maar er is nog meer gebeurd, zo is Martin gewond geraakt.

Isaac en Martin waren in de slaapkamer wat aan het stoeien. De twee mannen doen hun uiterste best om elkaar op de grond te krijgen. Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Isaac. Met een heupworp weet hij Martin op de grond te krijgen. Maar al snel wordt duidelijk dat hij zich geblesseerd heeft. Martin geeft aan dat zijn enkel pijn doet. Die klapte volgens Martin een beetje dubbel. Isaac masseert zijn enkel en Martin vraagt of het niks raars is. Dat is volgens Isaac niet het geval Martin gaat uiteindelijk staan en dat lijkt grotendeels wel te lukken. Hij strompelt nog wel een beetje. Isaac zorgt daarna voor een pleister want hij heeft ook een klein wondje. Isaac grapt dat hij krukken voor hem aan zal vragen. Inmiddels is de nieuwe dag begonnen en Martin besluit maar niet mee te doen met sporten, hij strompelt ook nog een beetje rond. Later vandaag staat er ook nog een bespreking op het programma. Uiteraard komen we daar nog op terug. Wat gaat deze dag in een jaar van je leven nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter