Home » Berend loopt kwaad weg tijdens een stemming over de boodschappen

Berend loopt kwaad weg tijdens een stemming over de boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin roept de groep bij elkaar hij heeft overleg gehad met het keukenteam. Eerder vandaag is besproken dat de deelnemers al het verdiende geld op gaan opmaken om te kijken wat de regie dan doet.

Martin laat weten dat hij graag wil door communiceren wat er zojuist besproken is. We hebben in totaal 185 euro te besteden aan het eten voor morgen en aanvulling voor de dag erna, de donderdag. We hebben ook spullen besteld zoals koffie, toiletpapier, bakboter et cetera. Er is ook al 30 euro in mindering gebracht voor de ranja. Waardoor er pak en beet 145 euro overblijft voor de boodschappen. Iedereen krijgt 3 sneetjes brood of havermout. Daarnaast hebben we een aanvulling gedaan, een grote cake. Voor in de avond hebben we rijst en een burger en groente. Donderdag hebben we als ontbijt een heel stokbrood met normaal beleg wat we hebben. Als lunch pasta bolognese, in de avond is er friet met 2 cheeseburgers. En er is dubbelvla. Daarmee is in totaal 185 euro besteed.

Er wordt vervolgens een stemming gehouden, stokbrood vervangen voor mayonaise. Er wordt gekozen voor mayonaise. Berend is ondertussen kwaad naar buiten gelopen, hij is er klaar mee. Nadir volgt hem al snel. Daarna gaat iedereen weer uit elkaar en doet iedereen zij of haar ding. De meesten gaan een voor een naar Martin om hun persoonlijke boodschappen door te geven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 0 Average: 0]

Laat een reactie achter