Home » Het alarm gaat, de deelnemers krijgen een bowling opdracht

Het alarm gaat, de deelnemers krijgen een bowling opdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods! Tijd voor een opdracht of eliminatie. De deelnemers wachten af op wat er komen gaat..

Zodra de deelnemers een seintje krijgen gaan ze richting de woonkamer. Al snel wordt duidelijk dat het om een verdienopdracht gaat. Weer met zo’n stomme knikker horen we Janet zeggen. De stem neemt vervolgens het woord. Beste deelnemers, knikkeren was tot nu toe niet jullie sterkste punt. Maar jullie krijgen een herkansing! Jullie gaan bowlen met knikkers. Elke deelnemer mag 2 keer een knikker gooien. Elke kegel die je omgooit levert 5 euro op. Gooi je alle kegels in één keer om dan levert dat 50 euro extra op. Gooi je alle kegels in twee worpen om dan verdien je 25 euro extra. De scheidsrechter laat dan weten dat ze één uur de tijd krijgen om te oefenen.

De deelnemers gaan vervolgens aan de slag, wat is de juiste manier van gooien? Er zijn verschillende tactieken en na flink oefenen mogen de deelnemers gooien voor echt geld. De deelnemers doen om de beurt hun best om zoveel mogelijk kegels om te bowlen. Uiteindelijk weten ze maar liefst 735 euro bij elkaar te verdienen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Jooske 5 oktober 2022 - 09:08

Ook dit is een spel uit “Marble Mania”. Het was daar een van de minispellen die de BN-ers moesten spelen. Leuk dat dit als herkansing voor de vorige knikkeropdracht wordt gedaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter