Home » Wanda wil het liefst Wendy haar tanden uit haar bek slaan, het is een 4 jarige kleuter

Wanda wil het liefst Wendy haar tanden uit haar bek slaan, het is een 4 jarige kleuter

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Wanda, Kim, Mexx en Marciano een gesprek over mededeelnemer Wendy. Het roepje is helemaal klaar met hun kamergenoot. Wendy zou namelijk erg overdreven reageren als er geluid gemaakt wordt in de slaapkamer.

Ze zei al dat deed ik expres vertelt Marciano. Ik roep het al weken antwoordt Wanda. Toen zei Martin tegen haar dat hij dat niet netjes vond en kinderachtig. Ik doe dit per ongeluk omdat ik dacht dat de kamer leeg was zei hij toen. Maar je ziet haar ook niet gaat Marciano verder. Dus Wendy zei van ik deed het expres want ik word er moe van elke keer, die k*t geluiden elke keer. Hoe lang roep ik dit al reageert Wanda, dit doet ze al dagen. Kim lijkt het ermee eens te zijn, ze lag met Marciano in bed ze draaide wat en ze begon gelijk te zuchten. Volgens Mexx is het haar verlies dat ze op haar leeftijd zo over wil komen op tv en haar kinderen. Dat wel zegt Wanda, ik ben nu ook moe en een beetje geïrriteerd en geprikkeld. Ik vind het dan lastig. Ik mis dan gewoon Ivor, je maatje. Ik denk dat ik dan op dat moment gewoon haar tanden uit haar bek wil slaan. En me dan gewoon wat beter voel of zo… Ik heb haar zo door, het is gewoon absurd dat alles wat ze doet expres is. En dan zit Martin haar nog te verdedigen dat je dat niet weet. Het is absurd dat je een niveau hebt van een 4 jarige. En als iemand de deur te hard dicht doet je elke morgen… ik denk dat alles wat zij niet goed vind wat haar kinderen doen ze hen gewoon terug gaat pesten. Dus ik denk dat die kinderen verschrikkelijke volwassenen worden. Volgens Marciano werd Jerrold ook echt boos op haar, zo ken ik hem niet. Hij liet per ongeluk de deur dichtvallen vertelt Wanda en toen begon ze gelijk te bleren. Jerrold reageerde verbaasd en Wendy zei let nou eens op de deur. Hij mag haar ook niet. Ik dat iemand eens keihard terug moet schreeuwen tegen haar. Mexx denkt dat ze beter rustig kunnen blijven, anders krijg je het ook terug…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter