Home » Madeleine roept de groep bij elkaar voor de wekelijkse vergadering

Madeleine roept de groep bij elkaar voor de wekelijkse vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag is het tijd voor de wekelijkse vergadering. Madeleine roept de groep bijeen om een aantal zaken met elkaar te bespreken.

Ik heb eerst een paar huishoudelijke mededelingen begint Madeleine. De zakjes water die in de keuken hadden moeten weg, maar daarvoor in de plaats krijgen we vliegen strips. De potloden zijn wel geleverd maar op een ander adres, ik heb een mailtje gestuurd dat het nu wel erg lang duurt. Ik heb ander wc papier besteld, eerst hadden we 1 laag ik heb nu 3 lagen. Het was in verhouding niet heel veel duurder. Er zijn weer drie eieren gestolen, dat is wat minder want iedereen zou deze week een eigen ei krijgen. Dat is heel kinderachtig en weer vervelend. Martin wil daarop inhaken, hij vindt het echt sneu. Als je geen eten hebt kom naar mij, dan krijg je van mij een frikadel. Blijf gewoon van die gezamenlijke spullen af. Isaac vindt ook dat er echt gestopt moet worden met stelen. Ook bij mij, ik heb gezegd dat iedereen het dan zou voelen. Ik heb nagedacht, het is what it is. Maar als iemand op heterdaad betrapt wordt moet je op de blaren zitten. Madeleine zegt dat het wel goed komt omdat mensen eigen eieren aangeboden hebben.

Madeleine wil nog even terug komen op de vergadering na het dansen. Ik heb het idee dat iedereen er nu wel weer tevreden over is. Ik ga nu wel eerst tot 10 tellen voor ik jullie bijeen roep. Ik heb het iets te snel gedaan, ik had het beter de volgende ochtend kunnen doen. Daar heb ik sowieso veel van geleerd. Daarna stelt Madeleine voor om een rondje te doen. Kim wilde graag wat leuks doen, ze wil zaterdagavond verstoppertje doen. Djedi laat weten dat de keukenindeling een beetje aangepast is. Misschien is het ook een idee om dat zo te houden zodat alles op een vaste plek staat. Ze wil zich verantwoordelijk stellen voor het informatiebord binnen, de rest vind dat een goed idee. Jan-Willem zou een bordje willen maken dat de keuken en badkamer gesloten zijn, de rest vindt dit een goed idee. Bern laat weten dat er donderdagavond een pub quiz is en zou graag papier willen voor de vragen. Teams mogen zelf gemaakt worden. Vanavond is het volle maan en ik zou graag willen weerwolven. Wendy begint over corvee, deze is drie keer per dag. Als je eigen eten maakt, ruim je troep op. Daar word ik een beetje kribbig van. Ook vraagt ze hulp want ze gaat de overkapping verven. Mirthe vraagt of de pot mayonaise voor iedereen bedoeld is. Madeleine laat weten dat de mayo erg hard is gegaan. Vanavond is er nog wat nodig voor de knoflooksaus dus de mayo is nu op. Jeffrey vindt het verrassend dat toen hij gisteren de afwas deed er nog flinke klodders mayonaise op de borden zat. Pak iets minder mayo en schep liever nog wat bij in plaats van weg te gooien. Berend wil vrijdag een pokertoernooi organiseren, zonder inleg. Iedereen kan meedoen. Het is een try-out om te kijken hoe het gaat, ik wil een groots toernooi opzetten. Nadir laat weten dat hij zijn roze zwembroek kwijt is en een boxershort. Wanda laat weten dat er voor corvee elke ochtend 3 broden beschikbaar zijn. Dat is voor 2 broodjes per persoon. Check eerst wat er open is voor je iets nieuws pakt. Het avondeten en lunch wordt in verschillende groepen voorbereid. Kenzy en ik komen wel even langs om te vertellen over vegetarisch en bepaalde mensen die een soort vlees niet eet.

Isaac vraagt waarom er maar twee sneetjes zijn en eerst drie. Wanda laat weten dat dat besloten is door Madeleine. Madeleine laat weten dat er geen budget meer is. Ik had geld over van het inruilen van het dartboard. Dat is voorgeschoten voor het statiegeld. Er is daar nu geen budget meer voor. Er wordt vervolgens afgesproken dat per kamer hoofd elke avond afgesproken wordt wat de deelnemers willen bij het ontbijt. Madeleine begint daarna over het feit dat ze een schrijfblok  besteld heeft. Dit omdat ze veel moet schrijven en onthouden. Mensen kunnen bij mij met een speciale reden een blaadje komen vragen. Als er misbruik van gemaakt wordt wordt alles ingenomen. De rondvraag gaat verder en Kim D laat weten dat ze met Janet de kas weer heeft gedaan. We hebben nu wortels en bieten gepland. Kenzy begint over het boksgala, ze is op zoek naar punten tellers. Vier deelnemers stellen zich daarvoor beschikbaar. Kenzy wil ook graag een prijs maken, een boksriem. Ze wil het kapotte yoga matje vermaken tot riem. De groep vindt dit oké. Imaddidin wil de mensen bedanken die de overkapping gemaakt hebben. Madeleine heeft als laatste nog een punt, ze wil de kamer hoofden dadelijk boven hebben. Ze heeft wat uit te delen, wc papier, siroop en nog wat dingen. Ik heb geurverfrissers voor in de wc, die ga ik zo neerzetten. Daarna zit de vergadering erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter