Home » De levering van persoonlijke boodschappen zorgt voor chaos in de loods

De levering van persoonlijke boodschappen zorgt voor chaos in de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwamen de persoonlijke boodschappen van de deelnemers binnen. En dat liep niet helemaal lekker, er ontbraken boodschappen en er was onduidelijkheid over bestelde producten. Madeleine kreeg hulp van Marciano, Rupert, Wanda en Kenzy. Ze laat al snel weten dat ze het de volgende keer nog beter op gaat schrijven. Ook is er teveel koffie binnen gekomen. Ik moest een bestelling maken en Martin zei je moet er veel inzetten anders pakt ie hem niet om op te slaan. Die heb ik toen weer verwijderd maar dat is blijkbaar fout gegaan. Nu begrijp ik ook waarom ik niet uitkom met geld, alleen niet helemaal. Ik baal er wel van dat het niet helemaal goed gegaan is zegt ze later tegen Isaac en Wanda. Volgens Wanda is het bij de vorige boodschappen ook niet goed gegaan. Isaac vraagt wat er gebeurd is. Madeleine legt uit dat ze extra koffie besteld had om het mandje te vullen zodat ze op kon slaan, mijn bestelling had ik ingevoerd maar later weer verwijderd, er is dus echt iets fout gegaan. Je kunt er toch niets aan doen, je gaat gewoon mailen of dit terug kan en je eigen boodschappen heb je nu al. Het enige erge is dat je dat terug moet sturen en de rest wordt nageleverd. Je kan het gewoon na checken voegt Isaac eraan toe. Madeleine blijft lang bezig over het feit dat er iets fout is gegaan. Uiteindelijk zegt Jeffrey dat ze het eens moet loslaten. Pak een wijntje of een biertje. Uiteindelijk keert de rust weer terug in een jaar van je leven. Wat zal er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter