Home » De deelnemers moeten een dart opdracht doen en winnen een leuke prijs

De deelnemers moeten een dart opdracht doen en winnen een leuke prijs

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in de een jaar van je leven loods! De deelnemers snellen zich naar de slaapkamer en wachten op wat er komen gaat. De meeste verwachten dat er nu echt wel een eliminatie komt. Maar als ze de loods weer in mogen zijn sommige teleurgesteld. Het gaat namelijk om een verdienopdracht. De scheidsrechter legt kort uit wat de bedoeling is. Elke deelnemer mag één keer darten richting de stellage waar ballonnen in zitten. Elke ballon staat voor punten. Er is geen oefenronde. Iedereen doet zijn uiterste best en uiteindelijk weten ze 360 punten bij elkaar te darten. De punten staan voor een beloning. Zo kan men kiezen voor een schilderspakket voor 150 punten, fruitpakket voor 200 punten, bingo inclusief prijzen voor 250 punten en cocktails maken voor 400 punten. De voorkeur lijkt uit te gaan naar bingo, maar fruit is ook wel een geliefde prijs. Madeleine besluit om een half uur bedenktijd te pakken en daarna een stemming te doen.

Als het half uur voorbij is roept Madeleine de groep bij elkaar. Ze laat nog even weten dat statiegeldflessen ingeleverd moeten worden omdat deze uit de huishoudpot betaald zijn. Daarna is het tijd voor de stelling, wordt het de bingo of fruit en verf pakket. Er kiezen 17 mensen voor de bingo en 16 voor het fruit en verf pakket. De deelnemers krijgen dus een bingo mét prijzen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter