Home » Jan-Willem vindt Ruben een teringlijer, oneerlijk en achterbaks

Jan-Willem vindt Ruben een teringlijer, oneerlijk en achterbaks

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zaterdag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. Er wordt gebokst, spelletjes gespeeld en wat gekletst. Gert-Jan en Jan-Willem kletsen over het spel. Al snel wordt duidelijk dat ze het met een mededeelnemer niet goed kunnen vinden…

Als jij de eliminatie nou wint he begint Jan-Willem, wie zou je dan wegsturen? Gert-Jan antwoordt dat hij waarschijnlijk een jonkie weg zou sturen. Niet Martin vraagt Jan-Willem. Weet ik niet antwoordt Gert-Jan. En Jan-Willem lacht een beetje, heeft hij nou ook al credits bij jou opgebouwd. Zie je nou hoe snel dit kan veranderen. Hoe je eerst tegen hem was? Daar is Gert-Jan het wel mee eens maar sommige dingen vergeet je wel. Het is ook hoe ik er op dat moment in sta. Een van die jonkies wil ik eruit hebben of misschien Imadiddin. Jan-Willem vertelt daarna dat hij met Madeleine gesproken heeft over kamer 3. Ze zei dat ze eerst wel mee ging met die kamer en al die roddels maar ze heeft zich er vanaf gesloten. Ze wil het niet meer. Toen vroeg ik wie een beetje de aanjagers waren. Mexx, Wanda kwamen naar voren als aanjagers. Als je die angeltjes eruit staat valt het groepje uit elkaar. En die Ruben gaat ook wel een keer weg. Ik vind hem een oneerlijke achterbakse teringlijer. Waarom weet ik niet maar meestal heeft mijn onderbuik gevoel wel gelijk. Gert-Jan laat weten dat veel mensen hem leuk vinden maar ik vind hem ook niks aan. Hij loopt ook alleen maar achter Djedi aan. Zij ziet het niet zoals hij het ziet. Hij is helemaal in love op haar. Jan-Willem vindt dat Ruben ook oneerlijk doet. Ik heb met hem ook het allerminste. Hij uit zich ook niet voegt Gert-Jan eraan toe. Jan-Willem is het daarmee eens hij groet je in de ochtend ook niet, loopt langs je heen, hij heeft Esther ook niet gefeliciteerd. Hij heeft totaal geen respect, helemaal niks. Als dat kwaak groepje uit elkaar valt is dat denk ik nog niet zo verkeerd. Gert-Jan zegt daarna dat veel mensen ook op Djedi willen gaan omdat Ruben dan wel gaat. Maar als het andersom is gaat Djedi niet weg. Ze moeten er allemaal uit, dus wat maakt het uit sluit Jan-Willem af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.3]

Laat een reactie achter