Home » Madeleine wil niet meer bij haar kamer horen en stapt op Jeffrey af

Madeleine wil niet meer bij haar kamer horen en stapt op Jeffrey af

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine slaapt in kamer 3 ze lijkt een beetje klaar met een aantal deelnemers die ook op deze kamer verblijven. En alle zaken die op deze kamer afgesproken en besproken worden.

Madeleine besluit Jeffrey op te zoeken, samen gaan de twee in de schommelstoel die in de loods staat zitten. Madeleine vertelt dat ze een beetje meegegaan is in de kamer. Maar de laatste weken voel ik me er echt k*t bij, het zijn allemaal jonkies. Ze laten me nooit uitpraten, ze luisteren niet naar me. Ze weten alles beter. Het gaat ook over onderwerpen waarvan ik denk waar de f*ck praten we over. Ik heb daar ook achter de schermen al veel over gepraat, wat mensen niet weten, maar ik zit er gewoon mee. Ik ben een beetje afstand aan het nemen. Je leert mensen ook kennen nu. Dat is het ook antwoordt Jeffrey, je moet het zelf gewoon ondervinden. Dat is ook gebeurd antwoordt Madeleine. Daarom zat ik ook met Babette te praten maar ook met Jan-Willem. Ik voel me veel prettiger bij… jij hoort daar ook bij. Er wordt gewoon geluisterd. Daar zijn het allemaal kleuters, maar ze weten het niet. Ik ga niet meedoen met hun bondje, dat weten ze niet en dat hou ik ook zo. Ze hebben allemaal een soort van code verzonnen, Wendy staat op één. Je hebt wel inside information nu merkt Jeffrey op. Dat wil ik ook zo houden gaat Madeleine verder. Daarom wil ik hier niet te lang met jou zitten. Ruben vind ik een l*l en Wanda daar irriteer ik me mateloos aan. Zij wil continu de aandacht. Ze is zo dominant man. Altijd voor die camera, het irriteert me mateloos. Jeffrey laat weten dat hij dat al door had. Weet je met wie ik nog nooit gesproken heb? Met Wanda.

De twee praten nog even door, en Madeleine laat weten dat ze niet meer bij die kamer wil horen. Jeffrey denkt dat het ook beter is voor haarzelf. Ik moet nog wel voor de vorm daarin mee gaan reageert Madeleine. Dat is volgens Jeffrey de beste positie die ze in kan nemen. Ze houden mij in de gaten. Volgens Jeffrey zegt dit al genoeg, ze zou daar eigenlijk niet bezig mee moeten zijn. Als het gesprek erop zit doet Jeffrey buiten verslag bij Isaac en Jasper. Hij vertelt dat Madeleine het plan had om Djedi eruit te krijgen en wat ik ervan vond. Maar Wanda wil ze het liefst per direct weg hebben. Wanda zou daar alles bepalen. Dus ik zei al laten we die groep doorbreken door 2 weg te krijgen. Ook weet Jeffrey te vertellen dat hij op 1 staat, Wendy op 2 gedeeld met Kenzy. Ze zei tering hey toen ze hoorde dat we 14 stemmen hebben voor Djedi. Het is wel grappig om te zien dat de ouderen nu ook achter ons staan en het gaan inzien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter