Home » Erik date met Babette en Gert-Jan staat geld af aan Alicia en Babette als hij wint

Erik date met Babette en Gert-Jan staat geld af aan Alicia en Babette als hij wint

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond had Erik een date met Babette. Erik krijgt wat dates om het zelfvertrouwen omhoog te krikken en in de buitenwereld de feedback op te pakken in echte dates. Erik en Babette hadden een date in de loods. Netjes aangekleed kletsten ze over van alles en nog wat. Compleet met een drankje en een lekkere snack.

Verder hebben Gert-Jan en Alicia een gesprek gehad. Ze hebben het over de prijzenpot. Gert-Jan laat weten dat hij graag zou willen winnen. Ook omdat hij in het verleden veel geld vergokt heeft. Ik ben niet bang dat ik het verkeerd ga besteden. Ik heb nu geleerd om goed met geld om te gaan. Daarna vraagt hij aan Alicia hoe groot de kans is dat ze gaat. Alicia antwoordt 50-50. Gert-Jan denkt dat de kans wel groter is dat ze gaat. Blijf maar gewoon. Het moet ook leuk zijn voor de anderen benadrukt hij. Wat haal ik daaruit voor mijzelf vraagt Alicia. Dan krijg je gewoon een beetje van mij als ik win antwoordt Gert-Jan. Ook als je niet blijft. Ga je dat serieus doen vraagt Alicia. Gert-Jan antwoordt dat hij dat 100 procent zeker gaat doen. Ik hecht geen waarde aan geld. Geld heeft voor mij 0 waard, ik heb zoveel vergokt. Als je een paar ton wint is duizend euro veel geld, maar voor mij niet meer. Maar als jij en Babette uit eten gaan en ik jullie een envelop geef om daar iets mee te doen dan is dat toch iets heel leuks. Ik vind het gewoon bijzonder dat je dat nu al kunt zeggen merkt Alicia op. Heel lief en dat je dat voor mij wil doen. Gert-Jan zegt dat hij dingen gedeeld heeft die hij niet echt met andere deelt. Ik heb vertrouwen in jou en Babette. Ik heb niet het idee dat daar iets tussen gaat zitten.

Verder wordt er nog veel gesproken over een eventuele eliminatie die eraan zit te komen. Wie stemt nou op wie? Zo denkt Jeffrey dat hij de pineut is als Djedi wel zou winnen. Heeft Mirthe het gevoel dat ze door enkele deelnemers niet vertrouwt wordt en vraagt Jerrold hier advies over. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Staat er vandaag een eliminatie op het programma?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter