Home » Gert-Jan denkt dat Madeleine binnenkort weggaat

Gert-Jan denkt dat Madeleine binnenkort weggaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan en Nadir zitten buiten te praten, de twee hebben het onder andere over Madeleine. Ze hebben namelijk iets aan haar gemerkt.

Vertrouw jij Madeleine vraagt Nadir. Die is heel instabiel momenteel, ik weet niet wat er aan de hand is. Ze wilde het ook niet aan mij kwijt. Volgens Gert-Jan zit ze totaal niet op haar plek. Ik vraag me af of ze hier nog wel wil blijven. Ze heeft gisteren ook gezegd dat ze niet wist of ze het nog leuk vindt hier. Die gaat weg reageert Gert-Jan resoluut. Ze voelt zich ook niet meer gewenst op die kamer gaat Nadir verder. Ze slaapt zelfs op de grond he. Ik weet niet wat het is, misschien dat er iets met de boodschappen gebeurd is.

Daarna gaat het wederom over de management verkiezingen. Nadir is bang dat Imadiddin gaat winnen maar volgens Gert-Jan hoeft hij zich daar niet druk om te maken. Niemand gaat er op hem stemmen benadrukt hij. Volgens Nadir is het gedaan als hij het wordt, dan neemt hij de overmacht. Dan gaan wij één voor één weg hier. Gert-Jan denkt niet dat hij verkozen gaat worden. Volgens Nadir moet er echt gebouwd gaan worden en Gert-Jan is benieuwd of Nadir het niet zou willen. Nadir antwoordt nu niet en Gert-Jan sluit zich daarbij aan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter