Home » Rupert is jarig en de deelnemers doen een geblinddoekt parcours

Rupert is jarig en de deelnemers doen een geblinddoekt parcours

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een spel gespeeld. Een aantal deelnemers heeft een geblinddoekt parcours gelopen. Gert-Jan nam het woord en lag uit wat de bedoeling was. Tijdens het parcours moeten er ook nog vragen beantwoord worden. Dit moest zachtjes gebeuren zodat de andere de antwoorden niet konden horen. De winnaar kreeg een prijs.

Maar er was ook nog een andere feestelijke gebeurtenis! Rupert is namelijk jarig en daar werd afgelopen avond bij stil gestaan. Jarige Rupert werd geblinddoekt op de schommelstoel gezet en hij werd toegezongen. Als de blinddoek af gaat krijgt hij een mooie taart die hij aan mag snijden. Daarna volgen er felicitaties en is het tijd om van de taart te genieten. Imadiddin heeft nog een mooi cadeau voor hem. Imiddels is de nieuwe dag aangebroken. Wat zal deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter