Home » Alleen Zoë verdient iets tijdens een verdienopdracht, de rest van de groep niets

Alleen Zoë verdient iets tijdens een verdienopdracht, de rest van de groep niets

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in de loods in een jaar van je leven. Tijd voor een verdienopdracht of is het toch een eliminatie? Als de deelnemers weer de loods in mogen krijgen ze al snel duidelijkheid van de stem.

Beste deelnemers begint de stem. Jullie gaan een verdienopdracht spelen. Maar die levert geen geld op maar hopelijk wel voldoende vitamines! Er staat een kraam met groente en fruit in de loods. Één voor één krijgt elke deelnemer 30 seconden de tijd om een tas  te vullen met één kilo aan groente en fruit. Zodra iedereen geweest is wegen jullie één voor één jullie tas bij de scheidsrechter. Deze controleert of je bent geslaagd in de opdracht en dan mag je de groente en fruit houden. Je mag 50 gram afwijken. Dus een gewicht tussen de 950 en 1050 gram wordt goedgekeurd.

De deelnemers gaan vervolgens aan de slag en pakken groente en fruit per persoon in. Als iedereen ingepakt heeft is het tijd voor het weegmoment. De scheidsrechter controleert alle zakjes, veel zakjes worden afgekeurd. Alleen Zoë weet wel een zakje fruit juist in te schatten en mag deze houden. De rest van de deelnemers wint dus helemaal niets. Hoe gaat de groep de rest van de week doorkomen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter