Home » De deelnemers slaan punten bij elkaar tijdens een boksbal verdienopdracht

De deelnemers slaan punten bij elkaar tijdens een boksbal verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine heeft een bericht gekregen van de regie. Op de laptop leest ze in de mail dat er een brief klaarligt in de brievenbus. Ze leest snel door wat er staat en laat weten dat de groep bij elkaar moet komen omdat ze iets voor moet lezen.

Als de groep bij elkaar is neemt Madeleine het woord. Beste deelnemers, zoals jullie zien staat er een boksbal in de ring. Jullie gaan weer een opdracht spelen waar prijzen mee te verdienen zijn. Jullie krijgen 30 minuten de tijd om te oefenen. En daarna mogen jullie allemaal nog één keer slaan om zoveel mogelijk punten te verdienen. Dit doe je met blote handen, dus zonder bokshandschoenen. Jullie oefentijd gaat in zodra de zoemer gaat. Pas op voor blessures, heel veel succes! De deelnemers gaan vervolgens oefenen. Als de tijd om is is het tijd voor het echte werk!

Iedereen gaat om de beurt los op de boksbal. De scheidsrechter laat vervolgens weten hoeveel punten ze hebben verdient met de opdracht. De deelnemers hebben maar liefst 25.146 punten bij elkaar geslagen. De groep reageert erg enthousiast. De stem laat daarna weten wat de prijzen zijn: een elektrische massagestoel, massage pakket, spray tan pakket, zonnebank, en een Thais diner. Madeleine besluit om een half uur bedenktijd in te lassen. De voorkeur gaat uit naar een thaise maaltijd en een massagestoel. Deze prijzen krijgen de deelnemers dit weekend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Laat een reactie achter