Home » Wanda geeft tegenover Jeffrey toe dat ze een verkeerd beeld van hem heeft

Wanda geeft tegenover Jeffrey toe dat ze een verkeerd beeld van hem heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een vrij rustige dag in een jaar van je leven. Er wordt gebokst, het podium gemaakt voor het boksgala en er zijn flink wat gesprekken tussen de deelnemers. Zo spreekt Wanda erg lang met Jeffrey. Wanda heeft besloten het gesprek aan te gaan omdat ze een minder goede klik met hem heeft. Buiten kletsen de twee, het is een erg lang gesprek.

Wanda geeft toe dat ze een verkeerd beeld bij Jeffrey heeft. Jij bent gewoon direct en dat komt misschien over als fel of onaardig. Maar dat is niet altijd het geval. Nee absoluut niet antwoordt Jeffrey. Ik denk dat je dat de komende tijd alleen maar meer in gaat zien. Ik heb ook altijd zelfspot, dat je denkt daar heb je hem weer die stakker. Maar dat is ook leuk. Wanda merkt op dat het haar opgevallen is dat Jeffrey een bepaald soort charme heeft dat hij mensen wat kan laten doen. Je bedoeld er niks slechts mee maar je vraagt het en ze doen het. De een heeft een andere aanpak nodig dan de andere reageert Jeffrey. Je moet nooit mensen het gevoel geven dat je boven ze staat. Dat is buiten ook zo. Je doet het met zijn allen. In besluitvormingen moet je af en toe wel een knoop doorhakken. En dat moet je kunnen. Wanda is het daar wel mee eens en voegt eraan toe dat ze niet meer zoveel kan met een manager die overal ja en amen op zegt en geen mening heeft. Jeffrey legt ook nog uit waarom hij aan het programma meedoet. Hij is mee gaan doen omdat corona hem aan het denken heeft gezet. Je wordt hier niet slechter van, ik was mijn interesse in mensen een beetje kwijt. Ik kwam tijd tekort om te investeren in mensen. Dat gebeurde ook bij mijn dierbaren een beetje. Wanda laat weten dat ze ook wel een beetje hetzelfde had. Ik had ook een goede baan en ik dacht wat wil ik nou. Alles was en is goed maar ik dacht is dit het nou? Ik kan er veel meer uit halen. Ik kan meer maar ik investeer niet in mijzelf en dat vond ik frustrerend. De twee praten nog lang verder maar zijn wel dichter tot elkaar gegroeid. Ze lijken elkaar toch meer te begrijpen dan dat ze aanvankelijk dachten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

Laat een reactie achter