Home » Leila is boos door een opmerking tijdens de boks persconferentie

Leila is boos door een opmerking tijdens de boks persconferentie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een boks persconferentie, alle deelnemers werden gewogen en deden een staredown met hun tegenstander. Ook waren er interviews en werd er een “persfoto” gemaakt. Na afloop van dit boksgala is Leila boos. Ze gaat naar buiten waar Moraima en Rupert bij haar komen.

Neem het niet serieus zegt Rupert tegen Leila. Dit is tv antwoordt Leila en dan ga je zeggen vluchten is zwak. What the f*ck, mijn ouders moesten alles achterlaten. Ik moest hier op mijn 13e komen en dan gaan jullie zeggen vluchten… Ik sla je in je f*cking face met je vluchten gaat ze boos verder. En dan ga ik niet in de persconferentie zitten. Rupert legt daarna uit dat hij vragen moest stellen om het wat op te laaien. Dan heb je de verkeerde opgefokt reageert Leila. Rupert merkt op dat ze dan maar hun excuses aan moeten bieden tijdens de bokswedstrijd. Uiteindelijk gaat Leila de loods weer in om er iets van te zeggen.

Ik weet dat hij (Imadiddin) vluchteling is en jullie zeggen iets over vluchten. Ik ben zelf ook vluchteling. Dit is een beetje disrespectvol ook richting mijn ouders. Dat hoeft niet belachelijk gemaakt worden, vluchten is niet een zwakte. Jeffrey laat weten dat het zo afgesproken was. Het was niet de bedoeling, het was gewoon een show. Ik zeg sorry tegen jou. Er wordt nog lang over gesproken. Leila legt haar kant van het verhaal uit en de opmerking over vluchten was volgens de rest echt niet kwetsend bedoeld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter