Home » Het boksgala van je leven ging er hard aan toe

Het boksgala van je leven ging er hard aan toe

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de bokswedstrijd in een jaar van je leven! Het boksgala van je leven werd gepresenteerd door Berend en Kenzy is scheidsrechter in de ring. Berend legt uit dat er een jury is die bij de boksring zitten. Isaac is de coach van team groen en Marciano van team rood. Het boksgala begint met een demonstratie partij. Janet tegen Eunice. Berend laat daarna weten dat er nog 9 wedstrijden zijn. Individueel valt er wat te winnen: man of woman of the match. Maar ook een toernooi waar 3 belts worden verdeeld. Bij the man of woman of the match wordt er gekeken naar het showelement en de punten.

Daarna starten de echte wedstrijden, verschillende deelnemers doen er mee. De deelnemers worden flink aangemoedigd door de coaches en door de deelnemers die niet mee doen in het publiek. Sommige gevechten gaan er hard aan toe. Zo is het gevecht tussen Mirthe en Kim D best fel. Uiteindelijk wint Mirthe op punten waar Kim D het totaal niet mee eens is. Maar ook het gevecht tussen Gert-Jan en Martin. Deze partij heeft Gert-Jan uiteindelijk gewonnen en hij krijgt een belt en maar liefst 5 euro prijzengeld. Hij heeft het toernooi gewonnen. Daarna is het tijd voor de man of the match. Dit is een partij tussen Jeffrey en Imadiddin. De partij gaat er heftig aan toe, Jeffrey krijgt rake klappen en heeft na de wedstrijd last van zijn ribben. Ademhalen gaat wat moeilijk. Imadiddin wint deze partij. Daarna is het tijd voor de woman of the match. Deze partij gaat tussen Mirthe en Wendy. Uiteindelijk wint Mirthe deze partij te winnen. Daarna is het tijd voor de laatste belt. Deze gaat naar Imadiddin. Alle deelnemers krijgen nog een medaille voor hun prestaties. En daarmee zit het boksgala van je leven erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Karin 29 oktober 2022 - 12:26

Dat meisje met die 2 gele kaarten moet gewoon een jaar niet drinken. Ze kan er niet tegen. En presteert ze nu wel iets?

Beantwoord

Laat een reactie achter