Home » Jeffrey vindt Alicia een maf wijf, de twee hebben ruzie

Jeffrey vindt Alicia een maf wijf, de twee hebben ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er wat onenigheid tussen Alicia en Jeffrey. Alicia zou iets gezegd hebben over het geluid wat werd geproduceerd in de avond. Dat schoot bij Jeffrey in het verkeerde keelgat.

Jeffrey doet zijn beklag bij Wendy en Zoë. Kamer 4 staat erom bekend, slaapfeestjes en weet ik veel wat. En nu komt een 20 jarig k*tje zeggen van wat een feest bij jullie of zo… Het slaat nergens op reageert Wendy, Zoë is het daarmee eens. Het is weekend en de lichten staan nog aan voegt ze eraan toe. Zij bepaald niet wat er hier gebeurt he gaat Jeffrey verder. Zij is namelijk helemaal niks. Hij praat er nog lang over na met verschillende deelnemers die nog in de woonkamer zijn. Uiteindelijk besluit Jeffrey naar Alicia te gaan. Waar gaat dit over zegt Alicia tegen Jeffrey. Je kunt toch normaal tegen mij praten? Ik vind het ronduit belachelijk antwoordt Jeffrey kwaad. Je hoeft mij niet zo aan te vallen zegt Alicia op haar beurt. Het moet allemaal via de ouderen hier merkt Jeffrey op. Wie heeft hier nou feestjes? Twee maanden he! Wie denk je wel dat je bent joh, 20?! Maf wijf. Jeffrey loopt vervolgens weg.

Isaac gaat met Alicia zitten en Jeffrey komt er vervolgens bij zitten. Alicia legt uit dat het een miscommunicatie was. Ze vindt het alleen jammer dat er van alles bijgehaald wordt wat er niet mee te maken heeft. Jeffrey geeft toe dat dat misschien niet zo handig was. En dan ook over dat stemmen gaat Alicia verder, denk je dat ik op jou heb gestemd? Nee zegt Jeffrey maar ik weet wel dat het gebeurt. Ik heb daar echt schijt aan en dan roep ik dat iedereen op mij mag stemmen. Ik ben gewoon kort en duidelijk, daar wen je aan of niet. Daarom bedoelde ik stem lekker op mij. Je hebt mij de afgelopen twee maanden ook niet gehoord en als het dan één keer voorkomt en je krijgt dit. Dan is het mazzel dat ik vijf jaar ouder ben maar anders had ik feest gegeven tot 4 uur vannacht. Ik heb nooit het gevoel dat ik dat gedaan heb in onze kamer merkt Alicia op. Ik betrek het op de kamer antwoordt Jeffrey en het licht brandde nog. Als er dan meteen wat wordt gezegd en niet tegen mij gaat het mis. En ik stap er dan wel even op af. Er is verder ook niet veel van de hand maar een miscommunicatie. Alicia vindt dat het gericht is op haar, zo voelde het. Ik snap je zegt Jeffrey maar we moeten niet overdrijven. Het is misschien alles bij elkaar. Maybe zegt Alicia en zegt dat ze weet dat ze de jongste is maar ik word er lijp van dat mensen zo tegen mij praten. Jij doet dat naar iedereen soms, maar ook naar mij. Ook anderen maar dat stapelt zich op soms. Ik vind het irritant dat mensen het daarop gooien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter