Home » Jeffrey is er klaar mee, vindt de groep k*t en denkt om naar huis te gaan

Jeffrey is er klaar mee, vindt de groep k*t en denkt om naar huis te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is Jeffrey er helemaal klaar mee met hoe het eraan toe gaat in een jaar van je leven. De frustraties lopen zelfs zo hoog op dat hij denkt over naar huis gaan.

Jeffrey is niet blij met hoe het er in de loods aan toe gaat. Aan Jan-Willem doet hij zijn beklag en later als hij in zijn slaapkamer is gaat hij nog even verder tegen Rupert en Imadiddin. Weet je wat het is zegt Jeffrey, niemand geniet hier. Het gaat alleen maar over eten en over hoe geld besteed moet worden. Hou je bek joh man, ga genieten eens een keer. Het zit maar op de bank, er gebeurt geen k*t. De enigste gespreksstof die er nog is is f*cking eten, eten, eten! Ik heb vannacht eens effe na zitten denken of ik hier nog wel wil blijven geeft hij vervolgens toe. Want ik weet niet meer wat ik hier aan het doen ben. Ik zit alleen maar naar slap geouwehoer te luisteren van iedereen. Imadiddin antwoordt dat hij dus niet de enigste is, ik word een beetje down van de mensen. Het is gewoon een k*t groep zegt Jeffrey. Dan ben ik ineens een jonge gretige hond van 30 die denkt wat doe ik hier? Ik word moe van al die mensen hier en wie het ook mag zijn, het gaat niet veranderen het is gewoon een k*t groep. We kijken niet verder dan eten, er wordt niet genoten. Ik word bloed chagrijnig. Rupert is er het wel mee eens, er zijn een paar rotte appels en die moeten gewoon weg. Het is voor mij de vraag of het nog 970.000 euro waard is gaat Jeffrey verder. Dat is de f*cking vraag! Uiteindelijk gaat hij maar op zijn bed liggen om na te denken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

P Prins 1 november 2022 - 09:18

Bla. Bla, bla, doet hij zelf wel wat behalve schreeuwen, smoezen en bekonkelen?

Beantwoord

Laat een reactie achter