Home » De deelnemers ronden de salto opdracht succesvol af en krijgen een cocktailmiddag!

De deelnemers ronden de salto opdracht succesvol af en krijgen een cocktailmiddag!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn allemaal druk bezig met de salto opdracht waar als ze het hen lukt een leuke beloning mee kunnen verdienen. Bern en Kim D gaan alle deelnemers af zodat iedereen een salto kan doen. De twee staan op de trampoline om te helpen waar nodig. Elke deelnemer moet namelijk minimaal één salto maken. Jan-Willem zijn salto gaat niet helemaal goed, hij land verkeerd en heeft nu last van zijn nek. Uiteindelijk lukt het de meeste deelnemers op Moraima na. Moraima wordt door verschillende deelnemers geholpen en er wordt moed bij haar ingepraat. Jeffrey laat weten dat als het op zo’n tempo doorgaat ze voldoende tijd hebben om Moraima een salto te laten maken. Ze wil dit het liefst met zo min mogelijk mensen doen. De deelnemers gaan dan ook naar de slaapkamers zodat Moraima met een klein groepje een salto kan maken. Na veel aansporen lukt het haar om verschillende “salto’s” te maken. Uiteindelijk rekent de scheidsrechter het goed en klinkt er luid gejuich door de loods. Iedereen heeft nu één salto gemaakt. Moraima wordt gefeliciteerd en het is tijd om weer te werken naar minimaal 1000 salto’s. De groep gaat aan de slag en al snel zijn de 1000 salto’s behaald. De groep gaat door voor de 1500 salto’s. Als ze dat halen krijgen ze een “cocktailmiddag plus” als beloning. Uiteindelijk lukt het de deelnemers 1500 salto’s te maken! Kim D doet de laatste salto’s terwijl de rest aftelt, ruim 30 minuten voor de tijd is de opdracht geslaagd! De groep doet enthousiast een polonaise en bouwen een klein feestje. Ze krijgen binnenkort een cocktail plus middag omdat ze 1500 salto’s gedaan hebben. De deelnemers die nog willen mogen nog een halfuurtje springen. Daarna wordt de trampoline opgeruimd en zit de opdracht erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter