Home » De deelnemers komen bij elkaar om lootjes te trekken voor sinterklaas

De deelnemers komen bij elkaar om lootjes te trekken voor sinterklaas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Nadir toegaf dat hij per ongeluk limonade van Kenzy heeft gepakt kwam de groep bij elkaar. Het was namelijk tijd voor een loting. De deelnemers gaan een activiteit doen tijdens sinterklaas.

Bern neemt het woord, hij laat weten dat Nadir even buiten zit en hoopt dat hij straks nog even aansluit. Daarna vertelt hij wat de bedoeling is. Het is tijd om lootjes te trekken voor surprise met gedichten. Maar er worden ook andere activiteiten voor jullie georganiseerd. Dat blijft een verrassing. We hopen dat er een boel voorpret komt tijdens het cadeau wat je voor iemand mag maken. We hebben knutselspullen gevraagd zoals kartonnen dozen, lijm, stiften, ballonnen, weet ik veel wat nog meer. We hopen dat te krijgen dan kun je iets waanzinnigs moois maken. Als dat er niet is doen we het met alles wat we hier in huis hebben. We wachten op antwoord, de mail is al gestuurd en zodra we meer weten koppel ik dat terug. Je mag natuurlijk al beginnen. Op de avond zelf geven we de surprises en gedicht aan iemand anders. Er zijn alleen wat problemen, we hopen er met 32 man te zijn en dat kan lang duren. Het tweede probleem was dat niet iedereen creatief is, of iemand waar ze het wat minder mee hebben. En dat hebben we hopelijk met ons idee, een kleine twist aan het lootjes trekken, te tacklen. We gaan in duo’s lootjes trekken voor andere duo’s. Je gaat met je tweetal één surprise en één gedicht maken voor het andere tweetal. Dan kun je altijd de creativiteit van de ander gebruiken en je kunt altijd sparren met iemand. Je staat er dan niet alleen voor. Je mag zelf weten wat je doet qua surprise en het gedicht moet tussen de 10 en 20 regels zijn zodat het niet te lang wordt. De datum is aangevraagd, we gaan het één week voor 5 december vieren, we horen het later. Waarschijnlijk 27 november. Bern maakt daarna de tweetallen bekend die gaan knutselen en daarna gaan we over naar het lootjes trekken. Wanda somt daarna de tweetallen op: Moraima & Leila, Sasha & Bern, Wendy & Babette, Kenzy & Berend, Eunice & Mirthe, Rupert & Imadiddin, Jan-Willem & Erik, Esther & Nadir, Martin & Marciano, Alicia & Gert-Jan, Ruben & Djedi, Zoë & Mexx, Kim & Wanda, Jasper & Isaac en Jeffrey met Kim D. Daarna gaat Wanda met de lootjes rond zodat iedereen een lootje kan trekken waarop de naam staat waarvoor ze een surprise en gedicht moeten maken.

Mirthe heeft daarna nog een leuke mededeling. Alicia, Imadiddin en ik willen aan het einde van de maand iets leuks organiseren. We willen een modeshow gaan doen. De bedoeling is dat je met tweetallen of drietallen een outfit gaat maken. Je krijgt nog een thema van ons. De juryleden zijn Alicia, Imadiddin en ik. Wij gaan de winnaar bekendmaken tijdens de show. De datum wordt nog bekend gemaakt. De regels zijn dat je je ondergoed aan moet houden, je mag schoenen en sieraden zelf gebruiken maar de rest moet je zelf maken. Hoe gekker hoe beter. Er zijn twee prijzen, een prijs voor de mooiste outfit en elk duo krijgt een voorwerp en diegene die daar het meest creatief mee omgaat krijgt ook een prijs. Duo’s mogen zelf gemaakt worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter