Home » De deelnemers moeten over een muur klimmen voor geld en verdienen een hoog bedrag

De deelnemers moeten over een muur klimmen voor geld en verdienen een hoog bedrag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is afgegaan vandaag en dat betekent maar een ding, een verdien opdracht of een eliminatie. Zodra de groep weer in de loods mag komen neemt de stem het woord. Beste deelnemers, jullie staan met de rug tegen de muur. Jullie moeten zo dadelijk allemaal binnen 15 minuten over een muur heen klimmen. Jullie mogen elkaar helpen om over de muur te komen. Maar sta je eenmaal achter de muur dan mag je niet meer terug. Lukt het jou om zonder hulp over de muur te komen? Dan verdien je 50 euro voor de huishoudpot. Ga je met behulp van andere deelnemers over de muur dan verdien je 25 euro voor de huishoudpot. Jullie verdienen alleen geld als iedereen binnen de tijd over de muur is. Jullie krijgen nu 15 minuten om een gameplan te maken maar jullie mogen de muur nog niet aanraken.

Jeffrey neemt het woord, hij wil het serieus aanpakken dan gaat het goed komen. Berend hoeft niet mee te doen dat is in overleg met de arts gebeurt. Isaac krijgt wat Jeffrey betreft de leiding omdat hij er ervaring mee heeft. Er moet een volgorde gecreëerd worden waardoor we het meeste verdienen. De zware jongens moeten we misschien helpen en een aantal dames. Diegene die het alleen kunnen als laatste laten gaan zodat we er allemaal overheen komen. Isaac denkt dat ze zoveel mogelijk voor 50 euro moeten gaan, er moeten 2 sterke overblijven. Uiteindelijk hebben de deelnemers een tactiek en is het tijd om geld te verdienen! De deelnemers weten 1175 euro bij elkaar te verdienen! Jeffrey benadrukt dat ze trots op zichzelf mogen zijn. Isaac heeft wel een aanvulling dat er voortaan meer rust moet zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter