Home » Nadir heeft onbewust limonade gepakt van Kenzy

Nadir heeft onbewust limonade gepakt van Kenzy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwam Kenzy erachter dat haar fles limonade leeg is. Uiteindelijk blijkt Nadir hierachter te zitten. Hij heeft de limonade overgegoten in zijn eigen fles. En daar ontstond natuurlijk wat gedoe over…

Kenzy loopt naar Wanda en Zoë zodra ze ontdekt dat er limonade uit haar fles verdwenen is. Er zit nu nog maar een beetje limonade in vertelt ze aan de dames. Het stond gewoon bij mijn spullen voegt ze eraan toe. Zoë oppert het idee om de kamer bij elkaar te roepen en te vragen wie het gedaan heeft. Is het ook die dropjes steler vraagt Wanda zichzelf af. Kenzy wil alle deelnemers die op haar kamer slapen bij elkaar hebben. Nadir geeft vervolgens toe dat hij het misschien per ongeluk gepakt heeft. Maar ik heb dat niet bewust gedaan benadrukt hij. Kenzy vraagt waarom hij zo gepikeerd doet en volgens Nadir komt dat omdat ze nogal aanvallend doet richting hem. Relaxt. Niks relaxt antwoordt Kenzy, iemand zit aan mijn spullen. Volgens Nadir kunnen er ook ongelukken gebeuren, als jij daar je fles zet… het is f*cking limonade. Het is niet dat ik gelijk limonade pak. Ik pak het gewoon omdat ik daar mijn flesje had staan. Ik had mijn fles daar ook neergezet, dus ik denk dat ik daarin een verkeerde heb gepakt. Dit is per ongeluk gegaan en je mag denken wat je ervan vindt. Kenzy denkt op haar beurt dat hij ook gewoon naar haar toe had kunnen komen en het uit kunnen leggen. Het kan ook per ongeluk gaan Kenzy gaat Nadir verder, je kunt het ook gewoon rustig vragen.

Kenzy gaat vervolgens naar Wanda, het is weer dezelfde zegt ze. Maar het was per ongeluk. Flikker op reageert Wanda verbaasd, hoe kan dat nou? Nadir komt erbij staan, volgens mij zei ik onbewust. Je moet nu niet weer verhalen de wereld in brengen. Kenzy zegt dat ze onbewust zei en Wanda beaamt dat. Tering wat een reacties hier man zegt Nadir terwijl hij boos wegloopt. Maar je fles is nu zo goed als leeg merkt Wanda op. Ja antwoordt Kenzy en Wanda vraagt af waar Nadir zijn fles is. Die is op zegt Kenzy, het is onbewust gegaan want zijn fles stond er naast. Wanda vindt dat maar onzin, de flessen worden toch niet aangevuld. Lachend zegt Kenzy tegen Djedi dat ze niet verbaasd is. En Djedi vindt het wel weer typisch. Eerst mijn dropjes, nu de limonade zegt Kenzy. Het zijn altijd dezelfde koppen. Wanda zou wel bozer zijn geworden, het is een bullsh*t verhaal. Dat is het sowieso reageert Kenzy, het stond in mijn hoekje bij mijn medicijnen en zo. Het zegt al genoeg, hij is de enigste die zo heftig reageert. Kenzy vertelt het vervolgens aan haar mededeelnemers die in de loods zijn. Volgens Isaac kan hij nu weer een fles limonade bestellen. Deze keer gaan we het verdubbelen grapt Kenzy… Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter