Home » Zoë voelt zich afgewezen door Jeffrey en bespreekt het met Babette

Zoë voelt zich afgewezen door Jeffrey en bespreekt het met Babette

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette en Zoë een lang gesprek over Jeffrey. Zoë voelt zich afgewezen door hem en daar lijkt ze mee te zitten. Met Babette bespreekt ze haar gevoelens…

Het is altijd dat ik denk van waarom elke keer mensen die al iets hebben begint Zoë. Waarom blijft er niemand over dan? In uiterlijk pas ik ook niet in zijn plaatje maar wat ziet hij dan in haar (Kim D). Ze heeft toch een vriend? Babette weet het ook niet. Ik mis soms even een goed gesprek geeft Zoë toe en misschien is het toch mijn leeftijd dat ik onbewust jaloers ben en denk van waarom zij en ik niet? Babette snapt het wel, tuurlijk is het fijn als je een maatje hebt om mee te praten en te knuffelen. Maar het zou het ook ingewikkeld maken benadrukt ze. Ik zou het soms gewoon leuk vinden net zoals Mexx en Martin gaat Zoë van. Van Jeff krijg ik ook niet zoveel hoogte. Gaat het om Jeff als persoon om iemand vraagt Babette. Gewoon om iemand antwoordt Zoë. Maar ik denk ook dat het komt omdat ik bij hem van de mannen de beste klik heb. Babette denkt dat ze het even uit haar hoofd moet zetten als optie. Ik denk dat het meer als maatjes gevoel gaat dan echt om hem. En als hij dan opmerkingen maakt ga je dat idealiseren. Ik zou hier niet willen zitten met een relatie. Ik kan je gevoel wel voorstellen. Je mag altijd met mij komen knuffelen en praten grapt ze. Alles is hier ook een rollercoaster merkt Zoë op. Maar ik zit gewoon te malen dat ik denk waar maak ik me druk over.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

M 8 november 2022 - 12:30

Bah bah wat een arrogant, jaloerse meid is dat zeg.

Beantwoord

Laat een reactie achter