Home » Wanda, Ruben en Djedi zijn niet blij met Jeffrey als manager

Wanda, Ruben en Djedi zijn niet blij met Jeffrey als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het een rustige dag in een jaar van je leven. Een aantal deelnemers zijn een cadeautje aan het maken voor Mexx die morgen jarig is. Tijdens het knutselen ontstaan er gesprekken over van alles en nog wat. Wanda heeft het ook over nieuwe manager Jeffrey.

Het gaat over geld, volgens Ruben klopt er geen bal van. Er zijn pakken sigaretten en pot tabak. Hij haalt voor zijn groepje sigaretten, iedereen rookt van de huishoudpot. Dat weet ik antwoordt Wanda. Maar er is ook heel veel bier voegt ze eraan toe. Er worden heel veel dingen gekocht, ook persoonlijke dingen. Als jij nu iets nodig hebt en je gaat naar hem toe dan koopt hij iets voor je voegt ze eraan toe. Ja antwoordt Ruben, ik ga het uiteindelijk ook in zijn reet terug steken. Daarom wilde hij ook geen antwoord geven op Babette gaat Wanda verder. Hij zou nooit vertellen wat hij doet met het geld. Volgens Kim is er nog heel veel geld. Dat zit er ook antwoordt Wanda maar hij koopt ook veel shit. Hij wil gewoon geen zakgeld geven dat is zijn ding maar ondertussen heb ik wel veel zin in zakgeld. Zeker als ik zie wat er allemaal wordt gekocht waar ik niks aan heb. Djedi is het daar ook wel mee eens, alleen alcohol en sigaretten. Hij gaat nu ook ineens melk kopen gaat Wanda verder. Dat zouden veel mensen willen, ik heb er niemand over gehoord. Dit is voor mij de zoveelste keer dat er iets komt wat ik niet nodig heb. Dat komt er dan, ik vind het allemaal prima. Maar ik kan ook met mijn waslijst aankomen voegt ze eraan toe. Ik wil ook elke ochtend energy, zou ik fijn vinden. Dat komt er niet volgens Djedi. En daarom zou zakgeld wel fijn zijn dan kun je zelf beslissen wat je wilt benadrukt ze. Volgens Wanda is het punt nu dat er verschil gaat komen tussen personen. Er zijn mensen die niets vragen en mensen die continu wat vragen en die krijgen van alles. Ruben vindt dat dat wel veel mensen uit zijn groepje zijn. Volgens Wanda is dat ook wel het risico wat ze namen om voor Jeffrey te kiezen. Kim vindt het op haar beurt niet perse slecht gaan. Nee dat nog niet zegt Wanda, we zijn nu één week verder en hij geeft veel geld uit. Ik had oprecht niet verwacht dat hij sigaretten van de huishoudpot komt. Djedi vindt het apart dat er niet over gestemd wordt maar Wanda weet zeker dat hij dat toch niet van plan was. Hij stemt niet, hij beslist. Kim denkt dat dat wel zijn goed recht is, hij mag het nu allemaal doen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Xanne 9 november 2022 - 13:30

Wanda zeurt over elke bewoner van Leila naar Jeffrey naar Moraima Madeleine. echt over iedereen. vertrek eindelijk Wandelende wanda

Beantwoord
Floor 9 november 2022 - 21:27

Ik ben 100% zeker dat zij het, zelfs met z’n drieën, echt nooit beter zullen kunnen dan Jeffrey. Maar wel de hee-le tijd klagen over anderen, daar zijn deze drie heel goed in.

Beantwoord

Laat een reactie achter