Home » Jeffrey ziet zichzelf als de winnaar maar denkt niet te kunnen winnen

Jeffrey ziet zichzelf als de winnaar maar denkt niet te kunnen winnen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tot nu toe gaat het er vrij rustig aan toe in de loods in een jaar van je leven. Jeffrey en Kim D besluiten een rondje te hardlopen over het terrein. Tijdens het hardlopen gaat het al snel over het spel.

Kim D denkt dat hij december nog wel haalt maar dat het daarna over is. Kan antwoordt Jeffrey, kan ook niet als ik effe weer met een masterplan kom. We moeten Esther ook niet doen want die staat aan onze kant. Zeker niet zegt Jeffrey, Jan-Willem en Erik. Kim D denkt dat  het nog wat te vroeg is. Jeffrey antwoordt dat hij er wel over na mag denken. Dat is wat ik heel deze week al doe. Alleen tijd kan alles omdraaien hoor benadrukt hij. Wat denk je dat je nog kan winnen met tijd vraagt Kim D vervolgens. Jeffrey zegt dat hij dan niet meer in de schijnwerpers staat. Daarom was zaterdag het laatste kunstje en nu gewoon heel individueel praten. Ik denk dat Wendy niet zo dom is als wij denken hoor gaat Kim D verder. Die krijgt onbewust dit soort dingen wel mee. Toch denk ik dat het kamer drie is. Volgens Jeffrey is dat ook en Kim D denkt dat het alleen maar beter is als Ruben en Djedi weggaan. Dan heb je toch al twee stemmen minder. Ssht zegt Jeffrey en voegt eraan toe dat het groter is dan dat ze denkt. Het is ook k*t want ik ben de winnaar. Ik geloof heilig in mijzelf maar ik kan het niet winnen. Je hebt in ieder geval alles gedaan merkt Kim D op. En alles goed gaat Jeffrey verder, en dat is het gevaar. Nu moet ik alleen maar laten zien dat ik sterker ben zonder jou zegt Kim D. Jeffrey is het daarmee eens, daar hoef je je best niet voor te doen, dat kan jij. Het spel is nog niet gespeeld maat. Misschien doen ze het bewust, ze willen sowieso naar huis. We moeten er wel rekening mee houden antwoordt Jeffrey. Dat het geen verrassing is voor je. Je moet niet in paniek raken benadrukt hij. Daarom zei ik vorige keer niet. Want die indruk wekte je toen. Kim D denkt dat Jeffrey gewoon de dingen nog moet doen die hij wil doen. Dat doe ik elke dag eindigt Jeffrey…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter