Home » Volgens Jeffrey maakt Eunice zichzelf volledig belachelijk

Volgens Jeffrey maakt Eunice zichzelf volledig belachelijk

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tijdens de week vergadering van vandaag is er onder andere gesproken over geld doneren. Er werd geopperd om op luxe spullen te bezuinigen om zo geld te besparen wat dan weer gedoneerd kan worden. Na de vergadering is er wat onrust ontstaan over een actie van Eunice…

Isaac komt naar Jeffrey, Kim D en Jasper. Net weer een gekke actie daar joh begint hij. Eunice heeft dus een zak lijnzaad op tafel gelegd met een kaartje erbij “Dit doneer ik voor een goed doel”. “De rest ligt bij Leila”. Leila gelijk pissed waarom haar naam op het kaartje staat. Rupert komt erbij, Babette helemaal over de zeik. Helemaal gek. Jeffrey begint over de week bespreking ze maakt zichzelf weer volledig belachelijk. Het is handelen uit emotie. Volgens Isaac krijg je nu weer een negatieve lading in plaats van een positieve. Jeffrey gaat het wel terug geven. Het komt op een andere manier goed.

Jeffrey stapt vervolgens op Eunice af. Ik krijg dit in mijn handen maar dat hoeft niet benadrukt hij. Ik snap je punt maar wat moet ik ermee? Ik kan dit niet doneren. Dit is niet de manier om het goede doel te ondersteunen. We leggen volgende week de ideeën bij elkaar. We gaan als groep zorgen voor een maximale bijdrage. Dat is niet het lijnzaad, het enkele biertje, het sigaretje. We moeten als groep tot een oplossing komen. Ik denk dat je het totaalplaatje even misslaat. Volgens Eunice is dat niet zo. Dit is voor de hele groep, dit kunnen we gebruiken. Dit is voor jou antwoordt Jeffrey, de andere hebben weer andere dingen. We gaan nu komende week met het goede doel rekening houden. Eunice herhaalt dat de groep het ook kan gebruiken. Jeffrey denkt dat het dan even goed uitgelegd moet worden. Zoals de groep het mij vertelt is dat het niet. Het is gewoon iets van de luxe producten wat ik kan inleveren legt Eunice uit. Jeffrey benadrukt dat het niet per direct moet. Ik wil geen onrust over dingen. Ik zit nu een brandje te blussen, ik weet toch hoe mensen naar mij toe komen. Ik heb er vandaag geen zin in, ik blijf ook lachen want de zon schijnt. Eunice wilde gewoon snel handelen en Jeffrey vindt dat het ook dinsdag had kunnen doen. Het had niet meteen hoeven te gebeuren. Eunice vraagt zich af waarom niet en Jeffrey denkt dat ze niet goed begrijpt hoe hij erin staat. Als je dinsdag komt en zegt ik lever dit in volgen er misschien meer. Dan besparen we geld en dan is het klaar. Eunice benadrukt dat het een mooi ding was en Jeffrey had het liever gezien waar iedereen bij was. Wacht het juiste moment af om je statement te maken. Dit was het goede moment merkt Eunice op maar Jeffrey is het daar niet mee eens. Mensen trekken snel hun conclusies, dan komen ze naar mij. Maar leg dat een keer rustig uit. Eunice zegt nogmaals dat ze het idee van Babette leuk vind en ze over lijnzaad begon en daarom het heeft ingeleverd. Jeffrey legt uit dat nu iedereen de verwachting heeft iets in te moeten leveren. Misschien hoef je niks in te leveren omdat er een geweldig idee komt. Bijvoorbeeld een verdienopdracht afstaan, dan doen we het met zijn allen. Het had gewoon anders gekund. Je kan hem ook bij je houden. Zet maar gewoon boven antwoordt Eunice. Oke, prima zegt Jeffrey. Klaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Florian 25 november 2022 - 06:21

Heel jammer dat rtl niet ingrijpt. De manier waarop deze Jeffrey bezig is, mensen vernederen, verbaal geweld, uitschelden voor gek zetten etc, beschadigt mensen. Dit begon al voor hij manager was met de openbare vernedering van Martin.
Slachtoffers kunnen daar behoorlijke trauma’s door oplopen. Er heerst nu een angstcultuur.
Iedereen kan zien dat deze Jeffrey niet spoort en zeer hypocriet gedrag vertoond.
Verder komt alles online en is bewijsbaar. Hopelijk komen er geen claims achteraf.

Beantwoord

Laat een reactie achter