Home » Marciano is ervan overtuigd dat Jeffrey zonder overleg een voorraad sigaretten aanlegt

Marciano is ervan overtuigd dat Jeffrey zonder overleg een voorraad sigaretten aanlegt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano is het niet helemaal eens met hoe Jeffrey momenteel zaken regelt. Zeker niet met betrekking tot drank en sigaretten. Zo zou hij onder andere een voorraad shag besteld hebben voor als hij straks geen manager meer is. Hij bespreekt dit eerst met Martin tijdens een wandeling later nog eens met Sasha.

Martin wil het op een normale manier aan het daglicht gaan brengen. Maar Marciano denkt daar anders over. ben je gek geworden? Als wij weten waar het ligt, in de nacht pakken en in de loods leggen. Volgens Martin ligt het op het kantoor. Marciano denkt van niet, dan betrekt hij Isaac mee in zijn plan. Hij weet het nu nog niet zegt Martin. Dan wordt hij medeplichtig gaat Marciano verder. Ik weet wel dat hij Jeffrey te vriend wil houden. Maar het zou geen slimme move zijn. Ik denk dat hij dat niet daar gaat bewaren. Het zijn zeven bakken en hij kan niet naar jou verantwoorden dat er nog sigaretten zijn. Volgens Martin staat alles in boodschappenlijsten. Dat kan Isaac weer oppakken, dat is niet aan ons. Ik kijk op lange termijn, dan kan je de boel gewoon afzwakken merkt Marciano op.

Marciano zit later met Sasha te kletsen. Marciano hoopt dat het in de groep gegooid wordt. Ik ben dan echt benieuwd of men ziet wat er gebeurt. Stel je voor hij heeft het gedaan zegt Sasha, je hebt dan twee keuzes. Of je erover opwinden of je laat het van je af glijden. Aan het einde van het verhaal zijn er al tien mensen die zich erover opwinden en er wat mee willen doen. Misschien is dat ook iets wat ik moet leren antwoordt Marciano. Ik heb mijn hart echt op mijn tong zitten. Ik ben gewoon rechtvaardig. Maar op het moment dat jij je bek opentrekt en ik vind dat alles wat uit je smoel komt gewoon een grote onzin is zal ik er altijd wat van zeggen. Sasha zegt dat ze ook zo is maar je moet bedenken waarvoor je hier bent. Heeft het dan nut om over je bek over open te trekken. Dus nu moet ik inleveren omdat hij een raar spelletje aan het spelen bent maar ook met mijn geld, met iedereen zijn geld? Als je tien potten achterover drukt zodat je denkt dan heb ik de rest van de tijd dat getackeld. Wat gebeurt er daarna? Volgens Sasha moet je het meenemen en wachten op het juiste moment zodat je er wel wat mee kan. Op dit moment zit hij er nog, de kans is groter dat je jezelf in je vingers snijd. Dat het explosief kan worden. Volgens Marciano heeft hij nu al wel tien mensen in zijn zak. Zolang hij hen kan voeden en macht en controle heeft. Je ziet wie aan zijn reet hangt. Sasha vraagt zich af hoe echt dat is. Heel eerlijk, spel technisch, zou jij jezelf laten omkopen? Het enige wat je doet is het meenemen als informatie. Kijk naar mijn ogen antwoordt Marciano. Je stelt een vraag naar de bekende weg. Ik denk aan het einde van dit verhaal dat Jeffrey erg alleen staat gaat Sasha verder. En helemaal als de lijn door wordt getrokken met Isaac en jij. En managers die kunnen laten zien hoe het kan zijn. Zonder het achterbakse en gekke gevoel. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter