Home » De deelnemers moeten in een ijsbad zitten, het is onduidelijk of het om eliminatie of verdien opdracht gaat

De deelnemers moeten in een ijsbad zitten, het is onduidelijk of het om eliminatie of verdien opdracht gaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in de loods van een jaar van je leven! De deelnemers moeten enige tijd in de slaapkamers wachten tot ze weer in de loods mogen komen. De stem neemt het woord en vertelt wat de bedoeling is. Beste deelnemers begint de stem, jullie gaan vandaag de kou trotseren. Buiten staan ijsbaden klaar, waarin jullie de komende vier uur kunnen oefenen om twee minuten in ijskoud water te zitten. Ik heb een paar tips voor jullie: haal langzaam en diep adem, laat de temperatuur je niet beïnvloeden en zorg voor de juiste mindset. Want jij kunt dit!

De deelnemers krijgen niet te horen of het nou om een verdien of eliminatie opdracht gaat. Het groot deel van de groep verwacht dat het om een eliminatie gaat. Buiten kijken ze naar de baden en voelen in het water, het is echt koud. Het duurt niet lang of de eerste deelnemers erin gaan. Bern en Isaac gaan zitten, de twee houden het vol. Volgens Kim D is dit echt mindset. Eunice legt ondertussen nog wat uit over ademhalingsoefeningen en al snel bespreken enkele deelnemers een tactiek. Jasper en Isaac spreken over Berend, hij kan het nog wel halen maar is hij voorspelbaar. De twee denken van niet, hij kan een twist maken. De twee willen iemand erin hebben die het haalt en voorspelbaar zijn. Ze willen controle houden zodat als het een eliminatie is de juiste persoon weggestuurd wordt. Het zou ook nog kunnen dat er twee in de ton moeten zitten en diegene die het niet haalt weg moet merkt Jasper op. Volgens Marciano moet er worden gekeken wie er op de schopstoel zit maar Jasper is het daar niet mee eens. Je moet bedenken wie je inzet die het haalt en wie hij of zij naar huis gaat sturen. Ondertussen gaan er steeds meer deelnemers de tonnen in. Kim D, Mexx, Kenzy, Zoë, Wendy lijken het allemaal te halen. Er wordt nog flink verder gespeculeerd… Hoe zal dit aflopen? We komen er uiteraard nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter