Home » Kim D worstelt met de band die ze met Jeffrey heeft

Kim D worstelt met de band die ze met Jeffrey heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Jasper en Kim D een goed gesprek. De twee hebben het over de band met Jeffrey en haar. Kim D lijkt wat wat dwars te zitten.

Mijn moeder en beste vriend begrijpen het wel zegt Kim D tegen Jasper. Dat is toch het belangrijkste antwoordt Jasper. Zijn moeder heb ik ook al gezien doelend op haar “vriend” in de buitenwereld. Ik snap wel hoe hun het kunnen zien gaat Jasper verder. Maar je moet ook begrijpen dat hun niet weten hoe het is om hier te zijn met al die mensen. En dat je hier toch naar bepaalde mensen toe groeit. Je zit hier 24/7 met mensen op elkaars lip. Je voelt emoties die je normaal nooit hebt met mensen in drie maanden. Je hebt hier toch een aparte band. Ik zou het loslaten. Zijn zus ook weet je wel vertelt Kim D verder, dit armbandje heb ik van zijn zus gekregen. Dat was echt zo leuk, het waren maar drie weken. Intense drie weken maar zo leuk. Ik vind het vooral erg voor die moeder, zus en hem voegt ze eraan toe. Ze begrijpen het misschien wel maar het is gewoon een beetje raar, alsof het een affaire is. Je kunt het ook niet afsluiten merkt Jasper op en Kim D vindt dat vreemd. Je kunt het niet eerlijk maken zegt Jasper, je kunt niet met hun praten maar je moet wel een keuze maken. Die is wel gemaakt antwoordt Kim D maar in mijn hart klopt het niet. Het voelt niet oké wat ik doe. Het voelt als affaire. Met hem was het ook nog niet officieel. Jasper denkt op zijn beurt dat ze er een punt achter moet zetten. Je hebt een beslissing genomen en het is klaar. Je hebt hier voor gekozen en als je hieruit bent kun je dingen recht gaan zetten. Kim D wil ook echt nog met hem praten want anders klopt het voor mij gewoon echt niet. Zo ben ik echt niet. Jasper antwoordt dat ze het los moet laten, je kunt nu niet praten.

Jeff vroeg ook of ik buiten de poort op hem ga wachten gaat Kim D verder. Dan denk ik ja, hoe geloofwaardig is het nu als ik ja ga zeggen? Dat is toch raar? Maak dan ook geen beloftes die je niet waar kunt maken adviseert Jasper. Dat heb ik dus precies gezegd antwoordt Kim D maar weet je hoe hard het is om dat te horen? Zo wil ik ook niet zijn. Ik heb nu al zoveel pijn van deze zeg maar. Ik moet me er gewoon bij neerleggen dat het niet kan. En dat we echt nog kunnen praten als ik hieruit ben. Ik zou het echt loslaten herhaald Jasper nog een keer. Je hebt kunnen communiceren wat je kon. Accepteer, maak een keuze en f*ck it. Kim D realiseert zich ook wel dat ze het los moet laten anders wordt je gek. En wil het verder ook niet met veel mensen meer bespreken. Dat snapt Jasper wel en Kim D weet ook wel dat haar moeder en zo het wel snappen. Dat is uiteindelijk het belangrijkste volgens Jasper, je moet het niet voor jezelf elke keer terughalen en erin blijven hangen. Dan maak je het jezelf alleen maar lastig. Een keuze is niet altijd leuk voor iedereen om te horen maar het is wel iets waar ze mee verder kunnen. Hou daar gewoon aan vast. De twee geven een knuffel en Jasper gaat naar bed.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter