Home » Gert-Jan zou het een schande vinden als Rupert de finale haalt

Gert-Jan zou het een schande vinden als Rupert de finale haalt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gert-Jan en Babette lopen buiten een rondje. De twee hebben het over het spel en de uiteindelijke finale van een jaar van je leven. Gert-Jan lijkt aan een deelnemer nogal hekel te hebben…

De twee denken dat Sasha ver gaat komen. Maar Isaac ook merkt Babette op en ik denk nog een meisje. Twee jongens en twee meisjes. Moraima ook en Rupert ook voegt ze eraan toe. Die mag er van mij zo uit antwoordt Gert-Jan. Hij is alles behalve echt doelend op Rupert. Ik vind hem totaal niet leuk. Het enigste wat hij aan het doen is is bij iedereen bommetjes droppen. Ga Imadiddin op zijn mond kussen. Vreselijk naar. Als dat soort mensen in de finale komen zou het een schande zijn voor het programma. Sorry dat ik het zeg en nogmaals misschien denken mensen ook zo over mij als ik in de finale kom. Die twee lopen als hondjes achter elkaar aan, ik walg ervan. Babette benadrukt dat hij dat ook deed met Alicia. Gert-Jan laat weten dat hij er niet achteraan liep, het was gewoon leuk. Volgens Babette doe je dat als je verliefd bent. Ik was niet verliefd benadrukt Gert-Jan en Babette zegt dat hun nou eenmaal wel verliefd zijn. Jullie waren heel close. Waar Alicia was, was jij. Ik denk echt dat het oprecht anders was gaat Gert-Jan verder. Ik vind het walgelijk, jij vind dat misschien leuk. Babette antwoordt dat ze dat gewoon tegen hem zegt dat hij vals is. Hij vindt het alleen maar leuk als hij vals is gaat Gert-Jan verder, dan verdien je toch geen finaleplek? In een gameshow, een valse nicht die wint. Ik vind niet als je finale waardig bent als je een valse vent bent gaat herhaalt hij nog een keer. Natuurlijk willen ze een donkere homofiel in de finale hebben, dat is goed voor alles. Babette denkt dat misschien het publiek wel invloed gaat krijgen. Gert-Jan denkt dat een Erik en een Zoë hoge ogen gooien. Iemand die alleen maar mensen opstookt en daar op geilt kan ik me niet mee identificeren. Van mij mag hij eruit, ik zou er geen traan om laten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

4 Reacties

Marianne 2 december 2022 - 18:37

Gertjan, dit is discriminerend, schaam je. Hoop niet dat de regie dit toelaat.

Beantwoord
Yvonne 2 december 2022 - 18:44

Je moet je schamen Gert Jan ik vond je leuk maar nu ben je wel heel diep gezonken hoor dat jij zo over mensen praat das pas een schande!!Tis maar even dat je het weet van mij mag jij nu wel gaan !!!!

Beantwoord
marianne 2 december 2022 - 21:55

Hoe haalt ie het in zijn hoofd om deze dingen te zeggen. Dit is homohaat. Wat een verschrikkelijk ventje. Weg ermee.

Beantwoord
Wilma 5 december 2022 - 12:35

Hou toch op met jullie homohaat.. hij zegt precies zoals het is!

Beantwoord

Laat een reactie achter