Home » Sasha en Babette vinden de groep hypocriet dat ze geen geld uit willen geven aan activiteiten

Sasha en Babette vinden de groep hypocriet dat ze geen geld uit willen geven aan activiteiten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond waren veel deelnemers bezig met het entertainmentboek wat eerder arriveerde in een jaar van je leven. Zo ook Babette en Sasha. Ze vinden het niet kunnen hoe een groot deel van de groep denkt over het uitgeven van geld.

Je moet natuurlijk niet anderhalve ton uitgeven aan entertainment zegt Sasha. Gewoon één keer in de maand iets leuks doen, wie heeft daar last van? De prijswinnaar ook niet hoor, want van geld maak je geld. En als jij nog steeds negen ton hebt dan maak jij nog steeds geld. Babette merkt op dat er 50.000 euro is opgegaan aan niks. Toen er 10.000 euro hier de groep uitging was er niemand die zei dat ze het een f*cking k*t actie vonden. Dat vind ik hypocriet. Het goede doel kon niet maar op de muur tekenen en iemand verrot schelden dat kan wel? We kunnen niet zeggen we gaan met zijn allen bungeejumpen. Het slaat werkgelijkwaar helemaal nergens op! Zo zei Jan-Willem dat hij alles al had meegemaakt maar er zijn hier ook mensen van 39 of 23. En die het niet hebben meegemaakt. Je bent met niks hier gekomen he benadrukt ze. Als er twee ton overblijft en ik heb een spectaculair jaar gehad pakt nooit iemand mij dat nog af. En dan heb ik nog veel geld op mijn rekening staan. Dus waar gaat het over. Mexx mag van mij ook wel vertrekken, die zegt dat er niks van de prijzenpot af. Maar gaat wel heel de dag zevenen. Sasha snapt haar instelling ook niet, ze weet zelf ook wel dat ze niet een van de overblijvers gaat zijn. Het is gewoon schijnheilig meelopen. Mensen snappen niet dat het gaat om het sparen van centen maar het momenten aldus Babette. Volgens Sasha kun je elke maand iets kiezen en dan gaat er nog niet eens 50.000 vanaf, hoe leuk is dat? Als ik acht ton zou winnen en iedereen heeft genoten met alle f*cking liefde.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter