Home » Marciano vindt het apart dat sommige mensen niet eerlijk zijn

Marciano vindt het apart dat sommige mensen niet eerlijk zijn

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Marciano en Babette hebben een paar uur samen geslapen daar is het ook bij gebleven. Inmiddels is iedereen alweer wakker en er worden voorbereidingen getroffen voor het rolschaats evenement. Marciano gaat ondertussen het gesprek aan met Rupert over hun mededeelnemers.

Marciano vindt het apart dat sommige mensen echt niet eerlijk zijn. Hoezo vraagt Rupert. Gewoon antwoordt Marciano, als ik kijk naar die laatste ding wat ik met haar heb gehad. Een gesprek eigenlijk vanuit mij want blijkbaar lag het bij haar veel zwaarder, dat het in een keer zo’n hele turn kan krijgen. Of ze schaamt zich of ze laat niet zien wat ze altijd heeft gedacht. Je ziet heel veel mensen niet eerlijk zijn merkt Rupert op. Ik kan hier ook niet echt eerlijk zijn. Ik snap niet dat je dat zo kunt faken gaat Marciano verder. Altijd met me lachen en… Rupert antwoordt ja maar een Eunice bijvoorbeeld kan heel aardig zijn maar dat voel ik niet oprecht. Maar ze hangt niet met je dat zijn twee verschillende dingen merkt Marciano op. Ik kan niet echt met Wendy hangen zegt Rupert. Ook hoe zij fel reageert over dingen en dan hoef ik niet te hangen of zo. Want ik weet als er iets gebeurd dan gooit ze het toch in mijn gezicht. Met Erik zou ik ook nooit een klik hebben. En Bern ook, altijd een weerwoord hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Laat een reactie achter