Home » De deelnemers doen een vieze activiteit: modderworstelen

De deelnemers doen een vieze activiteit: modderworstelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft voor vandaag iets geregeld, een activiteit om bezig te zijn op deze zondag. Een activiteit waar je best vies van wordt. Isaac helpt hem een handje, en tilt samen met hem spullen het terrein op. Het gaat om zakken zand en een opblaasbaar zwembadje. Het zwembad wordt op een zeil gelegd, er gaat water in gevolgd door zand. Het is overigens wel warm water uit de hottub. Als alles klaar is geeft Isaac uitleg in de loods wat de bedoeling is.

Isaac zegt dat hij een kleine tekst en uitleg wil geven over het worstelen. We gaan zo meteen beginnen. We hebben drie rondes gemaakt. Het is vrijblijvend, niks is verplicht. Hoor je je naam en denk je ik wil niet, prima. Het zou wel leuk zijn als je een ronde pakt. We hebben de hottub ook aanstaan. We hebben water van de hottub gebruikt dus de temperatuur is gewoon lekker. Tussendoor is er ook een kleine versnapering: een broodje hamburger. Doe je niet mee, kom dan even kijken. Gewoon gezellig maken. Jeffrey benadrukt dat de kleding in een bak kan en zorg dat je droge kleding klaar hebt liggen. Als iedereen er klaar voor is is het tijd om te modderworstelen! De meeste deelnemers doen enthousiast mee, de rest moedigt aan. Daarna is het tijd voor een lekker broodje hamburger. Inmiddels is de avond alweer aangebroken in een jaar van je leven. En is het tijd voor het diner. Wat gaat de avond verder nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter