Home » Isaac verstopt shag en problemen met de boodschappen

Isaac verstopt shag en problemen met de boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwamen de boodschappen binnen in een jaar van je leven. Isaac is iets van plan, hij heeft een pot shag gepakt. Hij sluipt als iedereen binnen is naar buiten en verstopt de shag bij het haardhout. Op zijn verstopplek komt hij een verborgen lading glazen en mokken tegen. Wat is dit nu zegt hij, sjonge jonge jonge. Vervolgens loopt hij met de glazen en mokken naar binnen en laat  deze aan Jeffrey zien. Dan kan ik ze annuleren merkt Jeffrey op. Later gaat Jeffrey even naar buiten waar hij Isaac treft. Jeffrey heeft het gehad met zijn mededeelnemers. Iedereen duikt maar op de boodschappen. De manager opent de sluis en iedereen loopt al met kratten. Volgens mij zijn er duidelijke regels, voor mij mag je met gele kaarten smijten nu. Isaac geeft daarna toe dat hij shag heeft weggepakt, voordat je dadelijk para wordt. Isaac laat de verstopte shag zien. Laat maar liggen zegt Jeffrey. En laat verder nog weten dat hij baalt dat iedereen op de boodschappen duikt en het ziet. Je kunt hier geen verrassing doen.

Binnen zijn er ook nog problemen met de boodschappen, zo lijkt er slagroom te ontbreken. Er is volgens Wanda niet voldoende voor het dessert. Wat er vanavond allemaal niet geleverd is wordt je bang van zegt Jeffrey. Wanda is er zeker van dat er uit koelkasten gepakt wordt. Moeten we dan heel kinderachtig een slot erop doen vraagt Jeffrey zichzelf af. Wanda ziet dit wel zitten maar Jeffrey vindt dat dat wel ver gaat. We weten het allemaal beter eindigt hij geïrriteerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

1 Reactie

Ikke 6 december 2022 - 08:49

Jeffrey jeffrey, je zegt zo slim te zijn en trapt in izaak zn list hij heeft zich r bij je uitgelult….en t waren 2 grote potten shag…we zaten te kijken

Beantwoord

Laat een reactie achter