Home » Jeffrey wil ervoor zorgen dat de mensen die niks doen zichzelf k*t gaan voelen

Jeffrey wil ervoor zorgen dat de mensen die niks doen zichzelf k*t gaan voelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zaterdag gaat rustig voorbij in een jaar van je leven. De deelnemers zijn bezig met het maken van kerstversiering, Erik en Jan-Willem zorgen dat de loods wat meer geïsoleerd wordt en Bern geeft een dansles. Tijdens de dansles wordt duidelijk dat Jeffrey nog altijd niet lekker in zijn vel zit. Het is zijn spel niet meer laat hij weten. Erik en Jan-Willem proberen hem wat op te peppen.

Tijdens de bokstraining zijn Mexx, Kim D en Jeffrey buiten. Ook daar doet Jeffrey zijn beklag. Als het niet gaat moet je een gesprek aanvragen merkt Mexx op. Dat zou ik vertikken laat Jeffrey weten, ik weet zelf wel hoe ik het op kan lossen. Het is niet jezelf te vermaken, we moeten het spel aangaan nu. We moeten de mensen die zich prettig voelen met niks doen de hele dag, in bed liggen de f*cking dag en nog klagend ook… Die moeten we zichzelf k*t laten voelen nu. Daar heb ik zin in, je moet in hun koppies gaan zitten. Kim D vindt dat niet een handig idee en volgens Jeffrey krijgt hij het dan ook weer leuker. Volgens Mexx is het ook gewoon omdat niemand weet wat hij of zij moet doen. We hebben vijf weken gehad waarin iedereen wist wat ze moesten doen antwoordt Jeffrey. Dat kan niet zomaar omslaan. Ik voelde dit al twee weken aankomen. Maar er zijn een paar mensen die ik eruit wil hebben die hebben plezier met niks doen. Die moeten we laten voelen wat ik voel, de rollen een keer omdraaien. Dat die het ook een keer zwaar gaan krijgen. Ik ben de mensen zat die vrijwillig de poort uil lopen, ik wil dan ook een spel zien. Ik wil het mentale spel aangaan, daar heb ik zin in. Volgens Kim D moet hij gewoon rustig doen en afwachten. Die mensen gaan vanzelf weg. Ik moet dit doordacht gaan doen gaat Jeffrey verder en niet uit emotie. Ik herken mijzelf ook niet net, komt wel goed. Ik weet ook niet wat ik heb. Kim D denkt dat het ook komt omdat hij zich verveeld. Misschien ben je ook wel “jaloers” op hun dat hun dat wel kunnen. Ergens misschien wel, ik vind het knap geeft Jeffrey toe. Maar ik vind het ook slap. Maar ik heb zin om het spel te spelen.

Wat later zijn er weer kerst bellen door de loods te horen, dit kan maar één ding betekenen een deelnemer moet een kerstliedje zingen! Dit keer is het Janet, ze lag even op bed te rusten en snelt zich naar het podium. Ze doet er ongeveer 8 seconden over. Ik zat er al op te wachten zegt ze terwijl ze de microfoon pakt. Daarna start het liedje Let it snow en Janet zingt in volle borst meer. En daarmee heeft de groep weer 25 euro verdient.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter